neviem, mne by na tom práveže najviac vyhovovali nočné zmeny a bola som na "pekárni" v Kauflande, 1 týždeň ako výpomoc a síce sme len dopekali polotovary, ale asi by som skúsila aj takto v takej normálnej pekárni, why not
netusim ... mna by ani nenapadlo pracovat/brigadovat v pekarni ... lebo suster drz sa svojho kopyta! ... nie som vyuceny pekar ani nic podobne ... ale asi tam bude teplo.
v PEZE som bol raz a stacilo mi...ako za 1,80 ( zo 4 roky dozadu) nech sa nikto nehneva ale nech idu dopice. Nudna robota, sfrustrovani ludia (ako ja ich asi aj chapem ale nepotrebujem robit s poloprepnutymi ludmi co kazde rano o pol tretej krajaju a ukladaju chleby a trochu to na nich vidno)
ale aspon clovek sa mohol najest prebytocneho alebo vyradeneho peciva, uvidel co to noveho a tak...
Úryvok z článku:
Každý z nás má rád vôňu čerstvého chleba. Upiecť ho dá zabrať. Zamestnanci sa v pekárni poriadne zapotia. Za bežnej prevádzky atakujú teploty 50 °C. „Pri peci je horúco, ale dá sa to vydržať. Pijeme veľa vody, funguje ventilácia a veľmi často vetráme. Teplo od čerstvého chleba je príjemnejšie v zimnom období ako v lete,“ povedala Anna Petríková (50).
Odkiaľ si inak? kde to vlastne chceš pracovať ? čo nejdeš niekam na kupko brigádovať ? ja som presne v tvojom veku bol na kúpalisku v takom stánku a pohodička ženy som spoznal, kúpať som sa sem tam odbehol a pod.
z čadce som v pekárni vilija neviem ja by som šla hocikde ale dostať sa tam je zázrak, každý vezme niekoho známeho ako len tak niekoho, v podstate aj do tej pekárne som sa dostala po známosti :/ ja brigádujem aj sem tam na promo akciách ale cez leto toho moc nie je a cez šk. rok sa mi nedá kvôli škole ale zas ja ženy spoznávať nepotrebujem
pred asi 2 rokmi mi v agentúre ukazovala robotu v pekarni v ZA.. trebalo si vybaviť potravinársky preukaz alebo ako sa to presne volá a plat 1,90€ na hodinu a neviem či tam neboli aj nočné náhodou.... skoro zadarmo,... fail to učite sa neoplatí robiť za tie peniaze
Ja robím v PEZE v Žiline... nie je to nič moc, ale je to lepšie ako nič. A zarábam 2,5€ na hodinu a nepotrebovala som skoro nič, iba OP a potvrdenie zo školy, ale tak to je od agentúry, lebo viem, že kamarátka, čo je cez inú agentúru museli mať asi 4 potvrdenia už ani neviem odkiaľ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nepotrebuješ - nechoď
je to monotónna a únavná práca
ale aspon clovek sa mohol najest prebytocneho alebo vyradeneho peciva, uvidel co to noveho a tak...
Každý z nás má rád vôňu čerstvého chleba. Upiecť ho dá zabrať. Zamestnanci sa v pekárni poriadne zapotia. Za bežnej prevádzky atakujú teploty 50 °C. „Pri peci je horúco, ale dá sa to vydržať. Pijeme veľa vody, funguje ventilácia a veľmi často vetráme. Teplo od čerstvého chleba je príjemnejšie v zimnom období ako v lete,“ povedala Anna Petríková (50).
Zdroj: » www.cas.sk/clanok/256299/n...