Ahoj Chcela by som sa vás opýtať, či nemáte nejaký dobrý tip na brigádu v zahraničí a či by to bolo možné, keď mám 16, no vo februári 17, takže 17 už budem mať v čase brigády. Hocičo dajte, ďakujeem a anglina nie je problém..
Och, to po nemecky ti ja nepoviem ani slovko ..ale kamoška sa odsťahovala do Švajčiarska, tiež nevedela nič nemecky a teraz tam normálne študuje a občas opatruje deti, tiež má 16. A minule mi rozprávala,že sa zo 3-4 hodinky starala o dáke deti a 60 frankov...fajne nie?
Nie nemáte šancu, keď nemáte 18.
Možno ak máte niekoho známeho, že vám to vybaví. @cynickazenska to je dobré keď tam ideš jednorázovo. Ináč, vo Švajčiarsku je 60 frankov toľko ako u nás 5e.
veď jasné, keď tam žiješ, tak sa ti to zdá tak akurát, povedzme, ale keď tam brigáduješ a vrátiš sa s tými prachmi sem, tak to vúbec nie je zlé ...ale nie je to zase tak málo..neviem, vezmi si, že trebárs cígy tam stoja 5-6 frankov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Možno ak máte niekoho známeho, že vám to vybaví.
@cynickazenska to je dobré keď tam ideš jednorázovo. Ináč, vo Švajčiarsku je 60 frankov toľko ako u nás 5e.