ano mala som brigadu už ked som mala 16 rokov, stihala som to, a dostala sa ku mne náhodou. Mám šťastie. A bola to naj brigáda,aku som kedy mala ! Strážila som dieťa 2 krat do tyzdna po 2 hodiny a za hod som mala 2,5 eura. Čo bolo pre mna vtedy vazne dost.
Počas strednej školy som býval na internáte, chodil dosť brigádovať, veľa chlastal a školu som bez problémov stíhal, aj keď boli situácie, keď som niekedy z nočnej 12stky išiel rovno do školy... Zárobok bol dostatočný na to, aby som si všetko platil sám(jedlo, ubytovanie, ...)
@method Nie ja sa skoro vôbec neučím, mám vysokú inteligenciu, len som nevedel, či sa to dá prispôsobiť, lebo predsa len, do cca 15:00 som zamestnaný školou.
@lawey Nemusíš, tam písať, že sú rôzne brigády a podobné blbosti. Ja som sa konkrétne pýtal na tú tvoju a keď si už viac nechcela písať, tak nepíš, bude to lepšie ako písať tie nezmysli, čo si tam vypísala
mna tak vcelku udivuje ako si mladi ludia predstavuju svoju mzdu. robia "cely" zivot casnikov, barmanky, hostesky, pomocne prace a potom si zaumienia vacsina ze pojdu do kancelarskeho prostredia kde treba adekvatnu prax a najmensi plat pre nich je 5 eur pricom prax nemaju svojim sposobom ziadnu (to ze robia upratovacky a neviem jake casnicky dnes fakt prax neni)
nic som nerobila, teda len prilezitostne brigady, take jednorazovky v knihkupectve napr. alebo v sklade so srobami....a lutujem ze som nerobila nic pravidelne, vtedy bolo casu naozaj habadej a nevyuzivala som ho zrovna zmysluplne
-tlačiarne, ak na stroji, tak 2,08€ na hod., ak od ks, tak nad 20€ na deň...
-dá, ale mne sa nechcelo, chodila som len cez víkendy a nie príliš často. Peniaze som vtedy až tak nepotrebovala, teraz je to iné... Ale kamaráti stíhali chodiť všetci, napr. ak robíš v supermarkete, tak stíhaš aj cez týždeň úplne v pohode...
@nnatka priateľ s kamarátmi tam chodia už tretí rok, oni sú tam už celkom známi u zamestnatncov A ty chodíš do tej novej alebo do Priekopy? V Priekope(tá stará) je to samovražda samo o sebe .
@bloodypunk do Priekopy (do tej starej, lebo do Priekopy ale inde, presťahovali aj tú starú čo bola v MT) A ak sa smiem s pýtať s kým chodíš? Som straašne otravná a zvedavá ja viem
@nnatka Ja viem, kam presťahovali tú starú z mesta, veď ja tam brigádujem Prepáč, ale takto verejne ti o ňom písať určite nebudem a podľa toho, že robíš v Priekope, nemáš šancu ho ani poznať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dá sa to stíhať.
Nepoviem ti koľko zarobím.
Je to otrocká robota v Neografii. Aj tak nevieš čo je to a čo sa tam robí, tak neviem na čo sa pýtaš.
kurva... však máš všakovaké brigády... inak budeš zarábať v tescu, inak v bare, inak ako dealer pika
a ako sa mi ich podarilo získať? 1. v bingu, 2. som si vylovila v jazere a 3. som dostala do daru na deň matiek
@method nie, prečo? v každej som robila čosi iné... ale keď som ich mala, tak to každý deň zo školy do roboty a spať...
tak nie som sama
to tesco neviem ako budem zvládať cez víkendy počas školy, ale i don´t care, peniaze treba
jedna je po známostiach a druhá poctivo vybavovaná
@hexo
-áno mala
-cez priateľa a kamarátov
-tlačiarne, ak na stroji, tak 2,08€ na hod., ak od ks, tak nad 20€ na deň...
-dá, ale mne sa nechcelo, chodila som len cez víkendy a nie príliš často. Peniaze som vtedy až tak nepotrebovala, teraz je to iné... Ale kamaráti stíhali chodiť všetci, napr. ak robíš v supermarkete, tak stíhaš aj cez týždeň úplne v pohode...
ale tak ako zvykla som si tam už, už to bude rok čo som tam
lepšie ako nič