Ťažko povedať, lebo Brno mám veľmi rád a k Prahe nemám žiadny vzťah, lenže možno kebyže strávim v Prahe toľko času ako som mal možnosť byť v Brne, tak by vyhrala.
Keby si mam vybrat len z tychto dvoch tak Brno. Je mensie, pripada mi priatelskejsie, viac ho poznam, je tam menej turistov.. ale v skutocnosti by som chcela byvat v ovela mensom meste..
Praha je zbytočne veľká, preplnená turistami a oproti Brnu drahá. ale na druhej strane, je to mesto s najnižšou nezamestnanosťou v Európe myslím. takže neviem, asi podľa toho kde by bol lepší priestor sa lepšie zamestnať.
ale všeobecne ma to oveľa viac ťahá k tomu ostať v Brne.
nevim no su to krasne mesta aj jedno aj druhe je tam dobre a lacne pivko asi ako vsade v Cesku , nakladany hermelin v senkoch a podobne tak ja sa nevim rozhodnut tak ako Praha je urcite krajsia o nieco a je tam metro co je super ale neviem no takzo povedat kedze zijem v tejto diere kde zijem a v tychto mestach som bol len par hodin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale všeobecne ma to oveľa viac ťahá k tomu ostať v Brne.