@6 vlastne v minulom roku do podobneho fora o predsavzatiach niekto napisal, ze by si v roku 2020 nechcel kupit ziadne novy kus oblecenia, tak to sa mi pacilo a aj sa mi to darilo dodrziavat do leta, kedy som si musela kupit saty na svadbu, ale inak som tento rok oblecenie nenakupovala takmer vobec
@papver to je určite super nápad, prípadne nakupovať iba z druhej ruky alebo barter je fajn! ono fajn začiatok je aj prestať nakupovať vo fast fashion reťazcoch
Nie. Na mňa to nikdy nefungovalo štýlom „teraz si poviem, že spravím toto a toto, odvtedy a odvtedy...“. Mne sa vypláca to, že ani nejako nemám cieľ, ale začnem niečo robiť. Len tak.
@riddiculus jjj, máš pravdu, ale predsalen je pre mňa koniec roka väčšinou obdobie, kedy viac reflektujem uplynulý rok a tak nejak spontánne mi napadajú veci, ktoré by som mohla zlepšiť alebo implementovať do svojho života
@riddiculus tiež tak, ale pre mňa osobne je práve koniec roka v tomto intenzívnejší, lebo mám narodeniny, je Slnovrat a končí kalendárny rok nemám to prísne stanovené, že od prvého januára veľká zmena
@17 Tomu rozumiem. Páči sa mi, keď má niekto niečo takéto special, a zároveň sa neupína na nejaké časové ohraničenia, alebo ako to nazvať... A všetko najlepšie ti dopredu želám!
Veľmi by som chcela vedieť v noci spať a menej sa zamýšľať nad vecami, ktoré aj tak nemôžem zmeniť (a ten nekonečný čas venovať radšej veciam, ktoré mi prinesú osoh).
nikdy si nedávam takéto veci ako predsavzatia, lebo viem, že to nikdy nedodržím
...možno len si musím vstúpiť do svedomia, že musím prestať byť taký naivný a veriť ľuďom toľko, ľudia klamú
Dám si, tak ako každý rok.. Ale tým, že ja som taký človek, že častokrát myslím viac na druhých ako sám na seba, tak v prvom rade si prajem všeobecne to najcennejšie - zdravie celej rodiny, blízkej i vzdialenejšej.
A ja tiež teda to zdravie, nejaké to šťastie, potom aby sa mi už podarilo niekde stretnúť a spoznať nejaké milé a dobré dievča niekde z blízka, pre ktorú by som ja bol ten o ktorom snívala a ktorého by chcela mať, ďalej mať šťastie na stretávanie dobrých ľudí a nadriadených v práci, a aby som si našiel stálu prácu, bol v nej spokojný a robil ju rád.
@kerrang Keri, predsavzanie nie je tak úplne želanie alebo prianie, je to skôr nejaký plán, čo by si rád zlepšil, niečo, s čím by si chcel prestať (nejaký zlozvyk) alebo naopak začať
@thunderstorm tak sorry, zle som to asi doteraz chápal.. Tak ja moc zlozvykov nemám (nenapadá ma), no možno sa viac zdravšie stravovať, pravidelnejšie a zlepšiť jazyk alebo jazyky (anglinu najmä alebo sa naučiť nejaký nový)
jedine co naozaj chcem v 2021, je vydat sa a odbehnut polmaraton
ale nemam od toho roka ziadne ocakavania, od 2020 som mala a zrutilo sa to ako domcek z kariet, takze som zvedava co pride a len si prajem aby som to dobre zvladla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A skusit, podotykam skusit, chodit do prace nacas, ale dost predpokladam, ze to zlyha uz stvrteho januara
...možno len si musím vstúpiť do svedomia, že musím prestať byť taký naivný a veriť ľuďom toľko, ľudia klamú
A ja tiež teda to zdravie, nejaké to šťastie, potom aby sa mi už podarilo niekde stretnúť a spoznať nejaké milé a dobré dievča niekde z blízka, pre ktorú by som ja bol ten o ktorom snívala a ktorého by chcela mať, ďalej mať šťastie na stretávanie dobrých ľudí a nadriadených v práci, a aby som si našiel stálu prácu, bol v nej spokojný a robil ju rád.
ale nemam od toho roka ziadne ocakavania, od 2020 som mala a zrutilo sa to ako domcek z kariet, takze som zvedava co pride a len si prajem aby som to dobre zvladla