pockat, to fakt myslel ze buducnost je v konzumovani/predavani alkoholu? ja som skor myslel ze myslel nejake vestenie z poharov ci co... lebo to prve mi prislo viac jebn*te
moj dedo pil, môj otec pije, pijem ja, a budú piť aj moje deti a vnúčatá, nijak to nezmením, pitie máme v našej slovenskej kultúre, proste sme krajina kde sa ľudia radi ožierajú po krčmách a baroch ,piatky, soboty su napraskané, náš národný nápoj nie je ananásový kokteil ale borovička
Revolucion, tak to teda vyrastas v "peknom" prostredi, nic v zlom, ale vychovavat deti k tomu aby behali po krcmach? nic moc... aspon som to tak z tvojeho prispevku pochopil..
Revolucion: nie nepijem, snazim sa pit len ked je to nevyhnutne (oslavy, zaciatok prazdnin, koniec prazdnin) ale radsej zostanem len pri pivecku nez by som mal chlastat tvrde..
Revolucionar: len aby si na to nedoplatil a z tvojich deti aby nevyrastli daky alkoholi ...potom si budes buchat hlavu o mur nadavat si,preco si vobec LEN pil.....
Fetto... ak si toto naozaj myslis, tak buducnost je akurat tak v riti...
A myslim, ze na tie 8r. deti to uz prislo... Moja segra ma 8 a jej zivotny sen je stat sa stripterkou. Ale myslim, ze to je len preto, ze este nevie o povolani prostitutky... Ale uz som jej zakazala pozerat telenovely...
Cheekee Tommyhot: kurwa ja niesom alkáč, nenávidím najebaných ľudí a nič nepijem len pivo a víno po dobrom obede ale ked dlho kecám s kamošmi pri pive ,ked sa dobre kecá obehnú dve hodinky a už má človek pre sebou desiate pifko ,to a vtedy sa najebem ,nechodím sa najebávať pravidelne každý piatok ,sobotu, a nechodím von len stým že sa najebem ,proste to vždy príde neak samo ,a je to raz začas , foter to má tak isto , a tak isto to budú mať aj moje decka (možno) pretože v tedy bude taká doba kedy sa budú malé deti strielať po uliciach a predávať heroin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mozno ak tak, ze zacnes palit alkohol a potom ho predavat ale ja by som v tom buducnost nevydel. Ja vydim buducnost v mojich vedomostiach.
A myslim, ze na tie 8r. deti to uz prislo... Moja segra ma 8 a jej zivotny sen je stat sa stripterkou. Ale myslim, ze to je len preto, ze este nevie o povolani prostitutky... Ale uz som jej zakazala pozerat telenovely...