ja len ze aku by ste chceli mat schopnost kebyze je ta mozno ze si mozete akukolvek vybrat ...prosim len nie ze bujete vsetcia VAMPIRE bo ma tu ebne! ..nieco nove coolove vymyslite to je vse...
ja som nad tym uz velakrat premyslal.keby ma napriklad stretne zlata rybka(alebo ju ja chytim) tak jej len poviem ze "chcem vediet vsetko".no a tym by som napriklad vedel rozsirit z este dalsich 2 zvysnych zelani na povedzme 10 ale boli by mi nanic lebo by som si VEDEL darovat cokolvek vedel by som ako liecit rakovinu a vsetky ludske choroby,vedel by som tvorit,tvorit,tvorit co a kolko by som chcel(a keby toho bolo moc a niekomu by sa to nepacilo tak to aj znicit((rad demolujem ) vedel by som do sveta priniest dobro a mier a to by mi uplne stacilo
naco schpnosti ked kazdy jeden clovek je niecim vynimocny, len to treba rozvijat
ale ked uz nejaka ta schopnost.. asi dychanie vo vode, udrziavanie stalej telesnej teploty (aby mi nebola nai zima ani moc teplo) a samozrejme, to o co sa ludia uz starocia pokusaju, lietanie ^_^
ved som original naco mat nieco co by mohol mat kazdy?
ale jednu schopnost by som chcela mat...
aby som hocikoho smutneho, sklamaneho zo zivota dokazala rozveselit.. vycarovat mu u primny usmev na tvaricke...
to este nedokazem... nie vzdy....
Ja by som chcel jedinú schopnosť mať. Určite by to bola schopnosť vedieť o všetkom čo sa deje v mysli iných. A ešte jednu, ale tu si musíš domyslieť Sám/á! :d :d :d
toto tu bude zrejem asi odveci..ale strasne by som chcela byt niekedy neviditelna...proste vypnut a nic by ma nezaujimalo...vsetci by dali pokoj aspon na chvilku...alebo zastavit cas..teda nie tak ze prezivat nieco furt dokola ale jednoducho ze by vsetci zmrzli a ja by som si mohla rozmysliet ze co mam v danej situacii urobit alebo aspon si oddychnut v tom nasom uponahlanom svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a este by som chcela mat taky uhracivy pohlad
ale ked uz nejaka ta schopnost.. asi dychanie vo vode, udrziavanie stalej telesnej teploty (aby mi nebola nai zima ani moc teplo) a samozrejme, to o co sa ludia uz starocia pokusaju, lietanie ^_^
ale jednu schopnost by som chcela mat...
aby som hocikoho smutneho, sklamaneho zo zivota dokazala rozveselit.. vycarovat mu u primny usmev na tvaricke...
to este nedokazem... nie vzdy....
Čítanie myšlienok, ako už bolo spomínané, len tých,ktoré prečítať sama chcem, by tiež mohlo byť zaujímavé...
Ale najlepšie by bolo asi môcť zrýchľovať čas, aby sa z dvojhodinovky matiky stalo desať minút