Ak nemá človek auto,tak je fajn bývať v meste,alebo na dedine nie príliš ďaleko od mesta,tak maximálne 10 km,ako píše hoperpohroma. Ak máš auto,tak ani moc nemusíš riešiť tú vzdialenosť obce od mesta. A záleží aj od toho,ako je tá dedina rozvinutá. Ak je to diera,tak je dobré,ak je čo najbližšie k mestu,alebo aspoň nech je susedná obec stredisková a nech nie je moc ďaleko,že tam zájdeš v pohode pešo. Ale bývanie na lazoch niekde pánu bohu za chrbtom a bez auta,to je len pre dôchodcov,ale mladý by tam nevydržal.
ideál dom so záhradou v meste v dobrej lokalite- síce pri dome máš stále dosť roboty okolo neho, ale keď môžeš mať záhradu aspoň malú tak je to super a ešte aj všetko čo potrebuješ poruke
Tiež som nad tým uvažovala a pekne dlho.. Ťažko povedať, všetko má svoje klady a zápory.. Ja som sa rozhodla pre novostavbu krásneho 2-izbáčiku » www.ahojpark.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
co vlastne aj teraz zazivam
uz len keby bol ten dom moj :'D