Ak by ma raz v mojom zivote niekto prinutil zit v byte, tak by som musel mat chatku, bol by som dochodca a zil by som v tej skurvenej chatke! A robim vsetko preto aby som nikdy nemusel byvat v byte pretoze by som tam umrel, normalne umrel do par dni. Co by som tam robil? Ziadna garaz, dielna, zvierata, zahrada, proste nic. Ja som kutil, musim vkuse nieco zvarat, robit, prerabat, montovat ci uz auto, motorku, proste vsetko. Nenavidim byt zavrety vo vnutri. Byt-nikdy.
Bývam v dome a absolútne tu nevidím žiadnu výhodu oproti bytu. Na dvore som len keď prichádzam alebo odchádzam z domu. Radšej by som uprednostnil byt, ktorý je priamo v meste, aby som nemusel všade dochádzať.
chcel by som dom, ale z technickych pricin to u mna nehrozi... takze mam a uprednostnujem byt... este stastie, ze nemusim ale byvat na nejakom sidlisku
Za mna dom hlavne preto ze teda zväcsa ma aj nejaky pozemok navyse a preto ze narozdiel od bytu je mozne si ho dat postavit podla seba a nezit v priestore ktory je obvykle uplne n
Myslím že dom je predsa dom. Máš možno aj vlastnú záhradu, nedelíš sa napr. s nikým o steny. Všetko má aj svoje vlastné výhody a nevýhody. S domom sú napr. vačšie starosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
V bytovke sa neda o 2 v noci hulakat
Alebo pustat pesnicky na plne pecky
Byvat v dome =Vela vyhod .
Momentálna pracujem na domčeku priamo v centre BA
//dom máme teraz a kto to bude stále upratovať, keď tam pomaly ani nežije