co by si chcela kreativnejsie ked nemas naladu...ti mozme povedat hocico ale ak sa ti nebude chciet a budes znudena hmm...fakt asi ten spanok najlepsie
Ja ti dam kreativnejsie. kasko ti nuka pomoc a ty ju odmietnes?
tak potom si sprav brajdel v izbe a potom to riad. alebo si zavolaj kamosky do bytu a spravte si zurku, alebo otvor okno a zoskoc dole na zem. po priapde si daj otazku preco jem a pijem. a co by bolo somna keby som nechodila na WC dalej si daj otazku co tak si lazkat a spinkat alebo ist vonku sa prejst. ked si odpovies na tieto otazky tak potom sa potesis a povies si mam co robit . davat si dalsie otazky
KRASNE MOZEM VAM POGRATULOVAT VIEM CO IDEM ROBIT DAM SI CIGU ...LEBO SOM MIMO SLOVENKA A NEMAM TU NIKOHO A MOJA RODINA A PRIATELIA SU NIEKOLKO 5000 KM OD DOMNA...A CO TAK NEJAKY VTIP?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tak potom si sprav brajdel v izbe a potom to riad. alebo si zavolaj kamosky do bytu a spravte si zurku, alebo otvor okno a zoskoc dole na zem. po priapde si daj otazku preco jem a pijem. a co by bolo somna keby som nechodila na WC dalej si daj otazku co tak si lazkat a spinkat alebo ist vonku sa prejst. ked si odpovies na tieto otazky tak potom sa potesis a povies si mam co robit . davat si dalsie otazky
-Ježišu, prečo som v nebi?
-Lebo si porazil Hitlera, ten nástroj diabla.
Pýta sa Dubček:
-Ježišu, prečo som ja v nebi?
-Lebo si dal socializmu ľudskú tvár.
A pýta sa Dzurinda:
-Ježišu, a prečo sa som aj ja v nebi?
-Ty máš šťastie. Ty si tu len preto, že mám pribité ruky.