Viete, veľmi rada čítam. Čo rada, slabé slovo. Niekedy mám pocit, že tie papierové svety beriem kapánek...príliš vážne, chápete. Mám pocit, že keďže to tak vždy bolo, je aj dosť vysoko pravdepodobné
v dospelosti? zalezi od toho aku budes mat pracu,.. ja tiez rad citam ale mam na to malo casu .... casto som pracovne vytazeny aj na 120% niekedy musim byt dostupny 24/7 potom som unaveny tak sa mi citat velmi nechce... na citanie si musim najst cas co je v poslednej dobe tazsie a tazsie....
ja mam citanie tiez rada,popri tom si clovek rozvija svoju fantaziu kedze nema obraz ale len text ,ja aj ked musim chodit do prace cas na knihu si najdem aj ked len cez prestavku lebo niekdy je dost tazke cakat do druheho dna co sa stane.osobne nemam rada take romanticke kaleraby a zapletky ako z telenovely.davam prednost realistickej knizke mam rada pribeh co sa nam kludne moze stat
urcite bdue cas ja sa skor bojim ci budem matnaladu lebo tiez milujem citanie ale odkedy som na strednej fakt malokedy mam na to nervy otvorit este knizku
to preto, že mamka sa musí o veľa vecí starať, tak asi pret istý čas sa budeš určite búriť, že nemáš toľko času, a čítaš menej, ale predpokladám, že ak naozaj miluješ knihy, tak čítať budeš, aj keď nie toľko ako teraz, preto to využi, kým si teraz mladá, a trápi ťa len škola, a nejaké navyše strasti a útrapy, no kto ich nemá, a ešte časom nájdeš aj iné veci, ľudí, ktorí ti príjemne budú naplňovať život, a potom budeš šťastnejšia, keď si prečítaš niečo navyše
ja teraz koncim strednu a doma uz na knizky pomaly wobec nemam cas, ale w skole je wzdy nuda cez hodiny a dakedy aj cez prestawky, taze tam w kuse citam :p a ked som bola mensia, taq som sa tiez strasne bala, ze ako to bude s citanim w dospelosti a cela som sa zamestnat ako teta w kniznici alebo ako prekladatelka knih... ale teraz mi je to jedno, lebo wiem, ze cas si urcite kusok najdem wzdy... minimalne pri jedle wzdycky moja mamka cita... a potom este wela citala, ked bol moj brasko trosku este mensi a ked ho kojila a uspawala, taq wzdy pri tom citala
čítanie milujem...avšak do knižnice už nechodím ako kedysi...na nete si najdem čo sa mi páči a ani sa toľko nenachodím.. mám rozčítaných pár skvelých poviedok a jednu knihu
knihy sú niečo ako druhý svet... pri ich čítaní človek zabudne na problémy a ponorí sa do deja... je to skvelé
MNa taketo uvahy vobec netrapia ..lebo ja necitam skoro vobec knihy..teda ak do toho nezaratam povinne citanie.. a ved prave to by ma oberalo o realitu..treba si zlozit ruzove okuliare a zit napolno..nie len snivat
@14 to je tazko povedat ked ta nepoznam, co ta zaujima, co by ta mohlo zaujimat... napis RP a ja ti nieco mozno doporucim, par 100viek knih som precital
...heh ja tez nemam moc casu na knihy, HLAVU XXII. citam uz asi mesiac a sm na nejakej 40 strane :/, nemam kedy, aj ked rad by sm si to cele precital, ale co mnooo...a moje doterajsie precitane knihy? okrem takych tych co asi kazdy...mozno este tak smely zajko v afrike, smely zajko sa vracia, slabikar , a winnetou 1, 2, aj 3...
@20 Veď ja som nevravela, že chcem celé dni iba čítať a nič iné nerobiť. Samozrejme, všetko musí byť vyvážené, ale ide o to, že mnohí dospelí akoby len žili pre to, aby mali z čoho žiť neskôr, čo je chvályhodné a nevyhnutné, no čo tak byť trošku láskavejší k sebe samému a doprieť si to, čo daného človeka napĺňa?
@21 to je to, ze dospeli rozmyslaju strasne do buducnosti a potom sa im zda, ze toho tolko wela treba a ze na nic nemaju cas... ja cem zit pritomnost poriadne naplno a robit to co prawe treba, a ak prawe nic netreba, taq si napr. aj citat a nezozierat sa nad tym, co bude trea o 10 minut alebo owela neskor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som už málo čítala na strednej
knihy sú niečo ako druhý svet... pri ich čítaní človek zabudne na problémy a ponorí sa do deja... je to skvelé
A aj dospelý by mali mať čas na čítanie. Síce asi nie toľko ako študenti, ale ak t majú v rebríčk priorít vysoko, tak si čas nájdu.