ako kedy.... ako kedy.... narýchlejšie keď spím *-*, keď som s priateľmi, na nete alebo keď robím čosi čo ma baví...a najpomalšie v škole, doma alebo keď čakám....
Čas je pre mňa drahý... Či už ma niečo baví, alebo naopak nie, napr. taký deň ubehne veľmi rýchlo. Rýchlo „uteká“ najmä pri činnostiach, ktoré ma bavia (napr. čas strávený s priateľom/kamarátkou, čítanie, nakupovanie, písanie...) a pomalšie pri tých, ktoré sú pre mňa menej záživné (napr. pre mňa nezaujímavá teória v škole na niektorých hodinách, party na ktorej sa necítim dobre...).
Podľa mňa neexistuje cestovanie v čase, ak by existovalo, možno by som si to vyskúšala...
Ja mám vždy dosť času. Neponáhľam sa a napriek tomu stíham všetko čo potrebujem Viem si totiž čas veľmi dobre organizovať a nemám rád zhon a naháňanie sa za niečím. Riešim problémy a veci vo chvíli keď nastanú a nie skôr ani neskôr.
@husky ja už som si to cca vypozorovala.. "za minútku" je tak 5-10 min, "za chvíľu" je tak 20 min, "už som na ceste" = 20-45 min, "už vychádzam" = 20- 60 min a "5 minút" = tak do pol hodky občas síce prekvapí ale inak to vcelku sedí
Ako rýchlo vám plynie čas? Prirýchlo albo naopak príliš pomaly ? Pri akých činnostiach vám čas ubehne najrýchlejšie a naopak najpomalšie ?
Mne plynie normálne, lebo v škole napríklad dejepis alebo geografia mi zbehne ako 10 minút, ale keď máme tú blbú matiku, fyziku a tak, zdá sa mi že tam trčím celý deň a tie hodinky idú naopak a keď napríklad robím domáce úlohy alebo sedím s rodinou pri obede, zdá sa mi čas ako celá večnosť, akonáhle prídem na počítač, začnem kresliť alebo sa začítam do knihy, ani si neuvedomím ako 4-5 hodín ubehlo, zdá sa mi to ako chvíľka.
Myslíte si že existuje cestovanie v čase? A ak áno chceli by ste si to vyskúšať?
neviem či existuje, ani to netvrdím ani nepopieram, ale hej, chcela by som to vyskúšať, ale jedine že by som sa vrátila nazad do toho času, z ktorého som to skúšala..
vacsinou pri nezazivnych cinnostiach, pripadne ked som sam, tak cas ide neskutocne pomaly. ked robim nieco co ma bavi alebo som medzi ludmi tak ide strasne rychlo
@plarika WIN! (ROFL) lukas je clovek ktory asi bude zit 200 rokov jak ma na vsetko cas
ja cas vnimam trochu inak ako ostatni - ako spravny fyzik, ktory presiel kurzom kvantovej mechaniky a relativistiky, cas je pre mna jednoducho stvrty rozmer (co vsetkym, co s tym suvisi, vratane cestovania v case)
Času máme každý rovnako. Pre niekoho sa zdá 5 minút ako hodina, pre iného ako minúta. Nie je možné aby pre jedného plynul čas pomalšie / rýchlejšie ako u druhého.
ak chcete zabiť ČAS tak mi pls vyplňte dotazník k diplomovke, bude to zaujímavé, niečo sa o sebe dozviete a pomôžete rozšíriť vedomosti o slovenských voličoch.
Čas mi plynie väčšinou normálnym tempom, ktoré je však podľa môjho názoru veľmi rýchle....vzniká určitý kontrast: roky pribúdajú a život sa kráti. Niekedy si poriadne ani nestihneme uvedomiť koľko vlastne máme rokov a ani sa nenazdáme a už máme ďalšie narodeniny... ....
Len keď čakám na autobus alebo niečo podobné... tak vtedy čas kráča strašne pomaly. čiže poznám liek na večný resp. veľmi dlhý život ... Stále behať po zastávkach a čakať na autobusy!
A to cestovanie v čase... Neviem sa k tomu plnohodnotne vyjadriť, pretože existencia tejto aktivity nie je ani dokázaná, ani vylúčená....
A či by som to chcela vyskúšať? S určitosťou neviem povedať či áno alebo nie. Poviem iba: Možno.
pre mňa ide možno prirýchlo... hlavne keď spím, nechodím do školy a keď prídu na návštevu bratranci... a čas plynie pomaly, keď čakám alebo som na hodine matiky alebo tak (na takých nudných hodinách).. v podstate je to blbosť, lebo čas ide stále rovnako, ale ja to tak vnímam
ináč podľa mňa by mohlo byť cestovanie v čase, ak by vedci objavili antihmotu veľkú asi ako Jupiter a samozrejme že by som to chcela vyskúšať
tak napr.také konverzácie v stredu sa vlečú slimačím tempom....a rýchlo mi väčšinou ubehne cesta busom do školy a pritom ja ešte chcem ďalej počúvať hudbu!!
a stroj času-> no tuná s @nietimekki -m sme už skúšali. nevydalo,takže dávame do múzea
tak naposledy mi ubehlo 45 minút v pondelok dosť rýchlo, je to vtedy keď nevnímam čas lebo je dobrá zábava, uvoľnená atmosféra. Alebo keď robím čo ma baví, ale aj keď sa učím mi čas prejde dakedy rýchlo.
A sci-fi veľmi nemusím, ale za to v čase cestujem dosť často...
Posledne 4 roky ubehli jak nic, pamatam si to, ako by to bolo vcera. Nepaci sa mi to takto, radsej nech sa dni vlecu. Takto je to proste len mesiac,dalsi mesiac,dalsi mesiac pomedzi prsty
je zaujímavé že si nepamätám nič čo sa dialo pred takými 5 rokmi ale pamätám si čo sa dialo pred 8-9 rokmi alebo nepamätám si tie zlomové veci v mojom živote ,teda čo sa dá nazvať zlomovou vecou ?,lae také úplné detaily áno, pre niekoho ubiebha čas rýchlo a pre druhého by to bola večnosť čas je veľmi relatívny pojem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
neviem asi nie....ale scela
čas zahojí všetkí rany
čas nás pripravuje o mladosť
filip
ked' blbé pomaly
teória relativity nesklame
Podľa mňa neexistuje cestovanie v čase, ak by existovalo, možno by som si to vyskúšala...
sú chvíle, keď 5 minút trvá minút a sú chvíle, ke%d 5 minút trvá hodinu...
a pri akých činnostiach? napr. čas ide rýchlo dni pred skúškou, alebo keď sa s niekým zabávam a nevnímam ho...
a pomaly mi ide v časoch najväčšieho zúfalstva
a ked nie,tak vcelku to ide rychlo..
a na filozofii
to je extremne dlhy cas
ale 10 hodin v bare, to ubehne brutalne rychlo
Mne plynie normálne, lebo v škole napríklad dejepis alebo geografia mi zbehne ako 10 minút, ale keď máme tú blbú matiku, fyziku a tak, zdá sa mi že tam trčím celý deň a tie hodinky idú naopak a keď napríklad robím domáce úlohy alebo sedím s rodinou pri obede, zdá sa mi čas ako celá večnosť, akonáhle prídem na počítač, začnem kresliť alebo sa začítam do knihy, ani si neuvedomím ako 4-5 hodín ubehlo, zdá sa mi to ako chvíľka.
Myslíte si že existuje cestovanie v čase? A ak áno chceli by ste si to vyskúšať?
neviem či existuje, ani to netvrdím ani nepopieram, ale hej, chcela by som to vyskúšať, ale jedine že by som sa vrátila nazad do toho času, z ktorého som to skúšala..
@plarika WIN! (ROFL) lukas je clovek ktory asi bude zit 200 rokov jak ma na vsetko cas
ja cas vnimam trochu inak ako ostatni - ako spravny fyzik, ktory presiel kurzom kvantovej mechaniky a relativistiky, cas je pre mna jednoducho stvrty rozmer (co vsetkym, co s tym suvisi, vratane cestovania v case)
ak chcete zabiť ČAS tak mi pls vyplňte dotazník k diplomovke, bude to zaujímavé, niečo sa o sebe dozviete a pomôžete rozšíriť vedomosti o slovenských voličoch.
Link pre nefacebookovú aplikáciu:
» apps.resource.sk/diploNonFaceboo...
Link na facebookovú aplikáciu sú nasledovné:
» apps.resource.sk/diplo/...
alebo
» apps.facebook.com/126449480808630...
Pre tých, ktorí nevedia o čo ide:
jedná sa o výskum k mojej diplomovej práci na tému: PREČO VOLÍME KOHO VOLÍME?
Výskum sa skladá z troch časí - zisťuje politické postoje a preferencie, morálne usudzovanie a osobnostné charakteristiky.
Výhodou toho, ak venujete Váš čas na jeho vyplnenie je, že
- za prvé budete súčasťou rozsiahlej vzorky, pričom pomôžete získať neoceniteľné údaje o preferenciách, správaní a rozmýšľaní slovenských voličov
- za druhé pomôžete posunúť poznanie o našom správaní (nie len) pri voľbách,
- za tretie: môžete sa dozvedieť aj niečo o sebe, na konci dotazníka nájdete vyhodnotenie niektorých vašich výsledkov.
Vypĺňanie zaberie okolo 20 minút, ubezpečujem Vás, že všetky údaje sú prísne dôverné a budú použité len na výskumné účely.
Za Vašu účasť a ochotu vopred ďakujem
Len keď čakám na autobus alebo niečo podobné... tak vtedy čas kráča strašne pomaly. čiže poznám liek na večný resp. veľmi dlhý život ... Stále behať po zastávkach a čakať na autobusy!
A to cestovanie v čase... Neviem sa k tomu plnohodnotne vyjadriť, pretože existencia tejto aktivity nie je ani dokázaná, ani vylúčená....
A či by som to chcela vyskúšať? S určitosťou neviem povedať či áno alebo nie. Poviem iba: Možno.
ináč podľa mňa by mohlo byť cestovanie v čase, ak by vedci objavili antihmotu veľkú asi ako Jupiter a samozrejme že by som to chcela vyskúšať
a stroj času-> no tuná s @nietimekki -m sme už skúšali. nevydalo,takže dávame do múzea
A sci-fi veľmi nemusím, ale za to v čase cestujem dosť často...