Včera som cestoval autobusom home, a človek sa občas započúva do rozhovorov ľudí, a pri počúvaní som zistil že ľudia majú frázu,alebo slovo ktoré často používajú ako včera to bolo.. ´´a také somariny´´ zamyslel som sa že u mňa je to.. ´´vieš´´ za každou d
a neskutocne ma irituje, ked niekto pouziva a vsade trepe v podstate, vlastne a proste. hlavne v skole. niekedy je utrpenie pocuvat takych ludi, kde v jednej vete z 5 slov, 2 tvoria vlastne/v podstate.
Som prilis liberalny, co sa tyka pouzivania nadavok, pretoze ich v skutocnosti nemyslim tak silno, napr: "zajebal by som si nanuk", alebo "ta kniha je uplne jebnuta" (myslene ako kompliment), "ten novy track od H16 je totalne kokotsky" (tj, fascinujuco hlupy a chytlavy) atd.
Ked sa tak zamyslim tak dost vela pouzivam nadavky v roznych aj neexistujucich tvaroch. A tiez rad pouzivam slovo anal/fekal v roznych povymyslanych tvaroch
Inak minule sme ratali ucitelke ktoru mame na bioloogii kolko krat pouzije slovo proste lebo ona to lubi a vyslo nam 25x na cca 10min vykladu uciva. Celkom solidne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a vetu casto zacinam alebo koncim s dopice
kedysi to bolo aj proste a že, ale toho som sa zbavila
a vadí mi že toľko nadávam
a neskutocne ma irituje, ked niekto pouziva a vsade trepe v podstate, vlastne a proste. hlavne v skole. niekedy je utrpenie pocuvat takych ludi, kde v jednej vete z 5 slov, 2 tvoria vlastne/v podstate.
a asi to slovo pouzivam aj najviac
akoze, proste
Inak minule sme ratali ucitelke ktoru mame na bioloogii kolko krat pouzije slovo proste lebo ona to lubi a vyslo nam 25x na cca 10min vykladu uciva. Celkom solidne
a este dost "mega" a "kokos"
podla mna pouzivam one, kokos, uzasne no, a tak no a vselijake nadavky
A zaujimalo by ma ako ten kokos vznikol
Moja mama "A hen oné"
A lezie mi na nervy keď niekto používa často "Áno."