Čo si myslíte o tejto knihe? Máte ju? Ak ste ju prečítali, na akej úrovni bola/je vaša anglinčtina a nemali ste problém porozumieť knihe a prečítať ju?
leží mi na stole od vianoc, veľmi sa na ňu teším lenže vďaka skúškovému som sa ku oddychovej literatúre ešte nedostala, keď skončí dám ti vedieť.. ale podľ toho čo som si zatiaľ stihla prečítať, je to písané trošku náročnejšie, angličtina na úrovni B2 ti na estetický zážitok stačiť určite nebude.
@nobile väčšinou sa úroveň angličtiny označuje podľa pokročilosti od začiatočníckej angličtiny A1,A2 cez pokročilú B1,B2 až po C neviem koľko, to je najvyšší stupeň ...
B2 je napríkla- Overall general ability- can follow a talk on a familiar topic, can keep up a coonversation on a fairly wide range of topics, can scan texts for relevant information, make notes while someone is talking or write a letter including non-standard requests...
..to je úroveň ktorú by mali mať gymnazisti, ale tá na tú knihu stačiť nebude, pokiaľ z nej bude chcieť mať zážitok
Neláka ma to, a to som ju dostala do daru a čučí mi doma. Čo mi je ľúto, ale fakt mi to príde strašne negativistické a depresívne a tematicky to vo mne nevyvoláva ani štipku záujmu. život je prikrátky, ja čítam len to, čo cítim, že bude stáť za ten čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
každopádne si myslím, že väčšina ľudí po tom siahne len kvôli autorke a ked to bude dobré, bude to len bonus
B2 je napríkla- Overall general ability- can follow a talk on a familiar topic, can keep up a coonversation on a fairly wide range of topics, can scan texts for relevant information, make notes while someone is talking or write a letter including non-standard requests...
..to je úroveň ktorú by mali mať gymnazisti, ale tá na tú knihu stačiť nebude, pokiaľ z nej bude chcieť mať zážitok
Ale rozumela som co citam. Len neviem ako mam hodnotit svoju anglictinu