@vintage5 ja som písala raz na tému - "útek detí a mládeže z domu" a doplnila som to citátmi autorov kt. písali o tom čo je pre nich domov a samozrejme som tam dala aj fakty - situácie ktoré sa reálne bežne dejú ,moja práca bola veľmi dobrá. Ale môže ti to pripadať nezáživné ale keď si to spojiš s prácou polície + strach rodičov, pocity, tvoje úvahy do toho dáš, niečo odborné z hľadiska psycho. a pod. tak ti z toho môže vyjsť až veľmi veľmi dobra práca. No a keď tam dáš nejaké odľahčené ponaučenie a ak by si vedela aj nejaké jemne vtipné tak by to bolo myslím fajn.
a je to určie téma o ktorej sa až tak nerozpráva ale malo by sa, samozrejme keď do toho pridaš citlivosť detí , že dospelý na takéto situácie ani nepomyslia a ani si nepripustia že aj im a ich deťom by sa práve niečo také mohlo stať......myslím, že to zaujme viac ako nejaký análny sex a väčne omieľané drogy a nekonečná láska...
móže byť, kažého zaujíma niečo iné, ja len chcem vedie´t, nad čím ľudia uvažiujú a čo ich ako prvé napadne.....ako aj smrťožrúti sú dosť v pohode, ale viac tabu je predsa voldemortovo detstvo, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov