Možno má preklajete ale na túto tému sa nikto nevyjadril negatývne ako ja.... Netúžim po jednom spojenom svete a myslím si že je dobre ke´d je svet rozdelený na viac strán... Dvôvod že keby tu bola možnosť aby sa spojil celí svet čo je nepravdepodobné do
Na svete nikdy nebude mier pokial sa tu budu vyskitovat zidovsky a cierny ludia pokial budu na svete peniaze a chamtivy ludia je proste strasne vela podnetov na vojny nato aby tu bol mier
hmmm.. pozri si dokument End game .... New World Order, resp jednotna vlada nad svetom par jednotlivcov rozhodne nema pozitivny prinos... a svetovy mier ....hmmm co dokaze zmenit charakter ludi, ktorych charakter zmenila moc, ktoru ziskali?
Život sám o sebe má deštruktívny charakter, v pozitívnom zmysle slova. Neustále prebiehajú tisícky cyklov, všetko zaniká a vzniká. Preto mi je jasné, že život na Zemi musí zaniknúť, aby mohol znova vzniknúť.
Myslím, že tentokrát zanikne akýmsi sofistikovaným spôsobom (nukleárna vojna).
Pičovina ludia su natolko sprosty .....že keby sme boly spojeny dojedneho celku každy by ho cel ovladnuť čiže vojna ja si ymslim že je to guf tak ako to je možno spojiť doniečoho takeho ako je EU a staty si navzajom pomahaju
@13 a pokiaľ budú na svete zaslepený pseudohumanisti ktorý si neuvedomujú o čom je svet, a buzerujú ľudí ktorý vyjadria čo naozaj vidia v realnom živote, a nie v telke a na nete
božeeee, veď celosvetovy mier hneď neznamená, že sa všetci pospajajú...
Aj by som si myslela, že mier by nebol tak nerealny...ale v minulosti sa toho veľa stalo... No každopadne aj tak môžeme byť radi, že niesu vojny (zatiaľ)
@22 Áno Žužu, určite svetový mier nemôže znemenať že sa všetci pospajaju, ja som len myslel že keby sa šeci pospajali, bolo by to o utláčaní jadnotlivých národov, a o mieri by nemohlo byť ani reči... tieto dve veci sa nedajú spájať...
@23 Čo trepeš o nejakej zlej rase?!? také niečo nejestvuje, je to prejav rasizmu mali by ťa zavrieť aspoň na 10 rokov za to že píšeš protizákonne!!!
Prekrúcaš moje slová, a absolútne si nepochopil o čom som pisal... úprimne ťa ľutujem.
@24. o tom obviňovaní o rasizme radšej na tvojom mieste pozor...
A pokiaľ ja viem ...tak reč je o mieri. Nechapem čo mate s tým pospajaním. Ja si to predstavujem tak, že všetko zostane tak ako doteraz. Nebudú sa diktovať podmienky, ale radšej pomahať
je mi z vasich nazorov na grc ... toto je portal pre deti a nie pre vase "mudre reci"
bol by som kolky z vas studuju poitologiu pripadne diplomaciu aby si vedeli vobec take nieco vo vasich hlavickach predstavit
este by som upozornil na nechutne rasisticke keci par idiotov z miestnej ligy a dodal ze pre nich na tomto svete miesto nieje .. ci je to internet alebo svet skutocny ...
@Ivanka
no pretoze mi biely ludia, ktory si myslime ze sme nieco ... ja nevem... viac? ako cierny... sme to boli az po nich..
pocas tych xy rokov sme boli najprv vseci tmavi.. len koli klimatickym zmenam a inym faktorom vznikla biela plet..
pred par rokmi sa tou teorioi zaoberali aj vedci... a zistili, ze vlastne nam bielym chyba neaka latka, ku tomu aby sme boli kompletne cokoladky...
urcite ma teraz vsetci odsudite xP no couz xD xD aj tak xD neexistuju ziadni bieli a farebni xP vseci sme ludia x)
@28 sice nestudujem politologiu, ako nam vyčítal chrenik, ale študujem oblasť ktora sa
zaoberá biologiou a genetikou a čo tu píšeš, je nepotvrdená teoria ktorú vyslovilo pár vedcou, no zatial,
Vacsina vedcov uznáva teoriu, podla ktorej su ludske rasy uplne ine vývoove kmene, a nemaju nič spoločné až do vzdialenýh vekov. To že biely vznikli z tamvých je tiež hipotéza ktorá nieje potvrdená, a dokazy to skor vyvracaju. Nik nemože tvrdiť že medzi bielimi a tmavými je rozdiel iba vo farbe. Ved nieje problém čo i len podla vlasu, či jednej kosťi určiť rasu, pripadne zmes... tmavý žltý či barsaký ludia su od seba odlyšný svojou celkoou konštitúciou, ako aj svojimi fyzickými a mentálnymi schopnostami.
No nik NEMôŽE tvrdiť vo všeobecnosti že niektorá rasa je lepšia a iná horšia, lebo každá má svoje špecifiká a výnimočnosti, aj čierny majú určité prednosti, aj biely maju určité prednosti, a určite nedokonalosti, aké zdedili vo svojom genome...
Ale tvrdiť že černoch a beloch po biologickej stranke je presne to isté je hovadina najhrubšieho zrna, čierny ponuka spoločnosti dannosti biely nedokážu a naopak. čiže odcudzovanie nieje na mieste, ale ani umele tvrdenia že su odlyšný len farbou neobstoja...
Prosto nesnažme sa porovnávať neporovnatelné...
@26 Kde si nadobudla dojem že som rasiata?
Jedine tak že všetko ostane tak ako bolo v minulosti, môže podporiť mier, to máš pravdu. Ale spájenie bolo zadané v téme tohto fóra... ale myslím že jedno druhé vyvracia...
deyna:
No počkaj raz my budeš bozkávať zadok a kecať že som mal pravdu keď ti bude po hlave skákať nejaký panák vlastniaci nejakú monopolnu nadnárodnú bankovú spoločnosť vládne akojeden vodca...
kavovar:
Pochopiteľne veď si žena taká vec ako mňa ťa asi ťažko napadne.... Keby že hovoríš že by sa nedialo obmedzovanie osobnej slobody tak to je len zástera slečna.... To že že jeden jediný kraj z jedným vodcom bez vojen na jednej planéte je dobra myšlienka tak to tak berú skôr tie zgumované krásavice v súťažiach Miss World a podobne... Tie vkuse počujem falošne prehlasovať že si želajú svetový mier.... Mier možno bude.... Ale ako budeš žiť potom? Myslíš že slobodne... Povedia ti že budeš jesť každý deň jogurt a ty tak spravíš... prečo lebo je mier.... budeš sa baviť na nejakom metalovom koncerte a teš sa že už tam príde nejaka razia poriadkovej milície jednotného sveta a a posedíš si na fízlarni ani nevieš začo.... Niečo už na teba našiju lebo sa im nemusí páčiť smajlík na tvojom triku...
tunidlo :
Zlá rasa? to je čo za výraz.... Kus sa spamätaj chlapče aká zlá rasa.... No cigane možno ale nemáme tu nič také okrem tých spomýnanych ciganov ako zlú rasu.... Žiadnych škretov z Mordoru alebo orkov či vendolov....
tunidlo: 35: Tou otázkou si mi tu čo chcel argumentovať? Ve´d rasi sta nemusíš býť aby si nemal rád cigáňov.... Mimochodom proti ostatným rasám nemám nič...
@depechemode@28 to chceš povedať že sme z jedného ľudského genomu? V dnešnej dobe vylúčené aby sme mi pochádzali z nejakého Afrického Australopytekusa... Keď chceš povedať že ľudia sú rôznej farby pleti kvôli genetickému výberu evolučného stupňa pletieš sa to nebolo tisícročiami mutácii na rôznych častiach zeme.. Príklad ja som Biely a po generácie mojí biely predkovia žili v európe kde podla tvojho názoru sa farba pleti prispôsobila miestnému podnebiu a žltí zase po generácie žijú v Číne kde by sa tiež mala farba ich pokožky prispôsobiť miestnemu podnebiu... Lenže si vezmi že niekde v Číne máš tiež rovnaké mierne pásmo ako tu v SK ale po generácie tam žijú žltí to nieje o genetických mutáciach vplyvom prostredia to by tí činania boli rovnako bieli ako mi... Ľudstvo prišlo z dakade inde a rôzné rasy nemajú spoločného predka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Myslím, že tentokrát zanikne akýmsi sofistikovaným spôsobom (nukleárna vojna).
@0. "obmedzenie slobody jednotlivych národovov?" - to je hlúposť...to ťa ako napadlo?
Na svete nebude mier kým budú ľudia kecať kraviny o židoch a černochoch a pod.
Zuzka, ale @0 má s tým "obmedzenie slobody jednotlivych národovov" pravdu...
Aj by som si myslela, že mier by nebol tak nerealny...ale v minulosti sa toho veľa stalo... No každopadne aj tak môžeme byť radi, že niesu vojny (zatiaľ)
Samozrejme, svet je o mieri, ktorý chceme dosiahnuť vyhladením tej zlej rasy, to si chcel povedať?
@23 Čo trepeš o nejakej zlej rase?!? také niečo nejestvuje, je to prejav rasizmu mali by ťa zavrieť aspoň na 10 rokov za to že píšeš protizákonne!!!
Prekrúcaš moje slová, a absolútne si nepochopil o čom som pisal... úprimne ťa ľutujem.
Nech sa páči, môžeš mi kľudne ozrejmiť ako si to myslel, rád sa nechám poučiť
A pokiaľ ja viem ...tak reč je o mieri. Nechapem čo mate s tým pospajaním. Ja si to predstavujem tak, že všetko zostane tak ako doteraz. Nebudú sa diktovať podmienky, ale radšej pomahať
bol by som kolky z vas studuju poitologiu pripadne diplomaciu aby si vedeli vobec take nieco vo vasich hlavickach predstavit
este by som upozornil na nechutne rasisticke keci par idiotov z miestnej ligy a dodal ze pre nich na tomto svete miesto nieje .. ci je to internet alebo svet skutocny ...
no pretoze mi biely ludia, ktory si myslime ze sme nieco ... ja nevem... viac? ako cierny... sme to boli az po nich..
pocas tych xy rokov sme boli najprv vseci tmavi.. len koli klimatickym zmenam a inym faktorom vznikla biela plet..
pred par rokmi sa tou teorioi zaoberali aj vedci... a zistili, ze vlastne nam bielym chyba neaka latka, ku tomu aby sme boli kompletne cokoladky...
urcite ma teraz vsetci odsudite xP no couz xD xD aj tak xD neexistuju ziadni bieli a farebni xP vseci sme ludia x)
zaoberá biologiou a genetikou a čo tu píšeš, je nepotvrdená teoria ktorú vyslovilo pár vedcou, no zatial,
Vacsina vedcov uznáva teoriu, podla ktorej su ludske rasy uplne ine vývoove kmene, a nemaju nič spoločné až do vzdialenýh vekov. To že biely vznikli z tamvých je tiež hipotéza ktorá nieje potvrdená, a dokazy to skor vyvracaju. Nik nemože tvrdiť že medzi bielimi a tmavými je rozdiel iba vo farbe. Ved nieje problém čo i len podla vlasu, či jednej kosťi určiť rasu, pripadne zmes... tmavý žltý či barsaký ludia su od seba odlyšný svojou celkoou konštitúciou, ako aj svojimi fyzickými a mentálnymi schopnostami.
No nik NEMôŽE tvrdiť vo všeobecnosti že niektorá rasa je lepšia a iná horšia, lebo každá má svoje špecifiká a výnimočnosti, aj čierny majú určité prednosti, aj biely maju určité prednosti, a určite nedokonalosti, aké zdedili vo svojom genome...
Ale tvrdiť že černoch a beloch po biologickej stranke je presne to isté je hovadina najhrubšieho zrna, čierny ponuka spoločnosti dannosti biely nedokážu a naopak. čiže odcudzovanie nieje na mieste, ale ani umele tvrdenia že su odlyšný len farbou neobstoja...
Prosto nesnažme sa porovnávať neporovnatelné...
@26 Kde si nadobudla dojem že som rasiata?
Jedine tak že všetko ostane tak ako bolo v minulosti, môže podporiť mier, to máš pravdu. Ale spájenie bolo zadané v téme tohto fóra... ale myslím že jedno druhé vyvracia...
No počkaj raz my budeš bozkávať zadok a kecať že som mal pravdu keď ti bude po hlave skákať nejaký panák vlastniaci nejakú monopolnu nadnárodnú bankovú spoločnosť vládne akojeden vodca...
Pochopiteľne veď si žena taká vec ako mňa ťa asi ťažko napadne.... Keby že hovoríš že by sa nedialo obmedzovanie osobnej slobody tak to je len zástera slečna.... To že že jeden jediný kraj z jedným vodcom bez vojen na jednej planéte je dobra myšlienka tak to tak berú skôr tie zgumované krásavice v súťažiach Miss World a podobne... Tie vkuse počujem falošne prehlasovať že si želajú svetový mier.... Mier možno bude.... Ale ako budeš žiť potom? Myslíš že slobodne... Povedia ti že budeš jesť každý deň jogurt a ty tak spravíš... prečo lebo je mier.... budeš sa baviť na nejakom metalovom koncerte a teš sa že už tam príde nejaka razia poriadkovej milície jednotného sveta a a posedíš si na fízlarni ani nevieš začo.... Niečo už na teba našiju lebo sa im nemusí páčiť smajlík na tvojom triku...
Zlato môžeš byť rada že vojny nemáš tu u nás doma ale niekde kde ťa to nemusí srať....
Zlá rasa? to je čo za výraz.... Kus sa spamätaj chlapče aká zlá rasa.... No cigane možno ale nemáme tu nič také okrem tých spomýnanych ciganov ako zlú rasu.... Žiadnych škretov z Mordoru alebo orkov či vendolov....
Mimochodom dáš mi svoje číslo zapáčila si sa mi....
Skús si prečítať celý kontext ešte raz, aj s príspevkami, na ktoré som reagoval
Teraz nerozumiem čo si chcel povedať a dupľom na akú otázku sa pýtaš, keď som žiadnu nepísal