mám 16 rokov a problém s červenaním sa tváre skoro stále aj keď nie som v trápnej situácií stačí keď sa na mňa upriamí pozornosť alebo musím niečo povedať pred celou triedou neviem či to je len také prechodné pubertálne obdobie a časom to prejde alebo čo
môjmu spolužiakovi sa to stávalo ale bolo to celkom milé... no neviem či to prejde, červenajú sa skôr také bledšie a pehaté typy, ale myslím, že hej, ako u koho a s tým hľadaním seba samej sa netráp, aj ja to prežívam, aj každý iný tínedžer, ale zase je potrebné mať určitú sebadôveru neboj, to prejde časom, o pár rokov budeš riešiť vážnejšie veci...
jj, z toho vyrastieš.. mne sa to tiež stávalo, že ááá,. trápna situácia, pozornosť je na mne a v momente som bola červená.. teraz si to už tak neberiem
Tak ja sa červenam skoro stále aj v škole si už zvykli že som proste cely deň čeevená i keď horšie je to keď mam už aj niečo povedať. Myslin si že to len tak nezmyzne aj keď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov