@shelia , len tak, že už tu raz taká diskusia bola a zviezli ju v nej
Ja si myslím (hoc nie som chlap), že ak je žena od "prírody" taká tajomná a nemusí nič predvádzať, tak je to fajn.. Ale ak to má predstierať alebo také.. no neviem
no podla toho, ako je tajomna ... isty druh tajomnosti mam rad.. ale za tajomnost neratam, ked nic nechce povedat o sebe alebo tak.. asi je tazko definovat tu tajomnost co myslim ale hej, paci sa mi to
podla mna...by mala byt aspon trosku tajomnaaa.....a nepustit si hned hocikoho pod kozu....clovek nikdy nevie...a to je myslim viac magnetickee...byt sama sebou..na nic sa nehrat...udrzat si mensi odstup...a byt v pohoooode...heh....potom tu tajomnost pomalicky odkryvat...heh
Podla toho čo pre teba znamená tajomná, ak myslíš tajomná tak že mi nehovorí svoje problémy a veci čo ju trápia, alebo čo dnes robila tak to priam nenávidím, otvorenosť nadovšetko...
mal som dočinenia s nejakými tajomnými ženami či dievčatami či ako ich nazvať... ale už nechcem mať nič spoločné s takýmto druhom... čo pre mňa v praxi znamená asi len toľko, že sa budem vyhýbať škorpiónkam a podobným typom žien...snáď sa mi to aj podarí
No je to určite možnosť ako zaujať, ale aby tá tajomnosť nebolo jednié, čo ponúka a potom jej napríklad začne preskakovať...teda, že to nie je prirodzeno, lež pózerské
na rovinu je najlepsie... preco by mal niekto nieco vo vztahu tajit? bolo by to len na skodu, mozno pri takom tom prvotnom "dobijani" to moze zaujat, ale inak vo vztahu absolutne nie...
samozrejme, že je hlúposť zo seba hneď všetko vysypať a tým stratiť akúkoľvek zaujímavosť, pretože dotyčný prišiel o čaro spoznávania... no na druhú stranu silená tajomnosť je strašne gýčová blbosť a nič nie je lepšie ako absolútna úprimnosť vo vzťahu a hovoriť si, kto čo chce a čo komu vyhovuje (ak to však spôsobí, že si už potom musím povedať aj o to, že by mi spravilo radosť, ak by mi cestou za mnou kúpil lízatko alebo čosi, tak sorry, to je moc... to je už mumáctvo)
hmm vy ste to tu asi zrejme moc nepochopili no alebo mozno ja nie ale asi sa to myslelo takym sposobom ze ne vo vztahu ze nic nechce povedat a take blbosti ale ze ci z tej dotycnej vyzaruje tajomnost nie tak??ze nemusi byt taka len ze tak posobi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja si myslím (hoc nie som chlap), že ak je žena od "prírody" taká tajomná a nemusí nič predvádzať, tak je to fajn.. Ale ak to má predstierať alebo také.. no neviem
a nie to vase klasicke: ked poviem ano, myslim nie a naopak..
vacsiu kravinu ste si uz vymysliet ozaj nemohli...
ziadne tajomnosti, ziadne hadanky...vo vztahu treba byt partnerovi otvoreny vzdy a za kazdych okolnosti
aky ma zmysel hrajkat sa na nejaku trubu "tajomnu" a nedobytnu???
a sak nevravim...ze musi byt hadanka...len musi by....heh....ináááááá....niecim co treba odhalit...heheheh
ked otvorenost beries ako vtieranie sa, pochybujem o tom, ze si niekedy mala nejaky uvedomely vztah
len si treba uvedomit, co je najrozumnejsie