Vraví sa, že charakter človeka najlepšie spoznáš pri alkohole, v hneve a pri finančných záležitostiach. Čo vy nato všímate si niekedy, že to funguje aj pri Vás ?
Hm tak ja som strasne zly charakter :/ ked som opita som uplne super, ked som hnevava ( nasrata ) tak som total zla a hnusna a jebla ( sorry za nadavku ) a financne zalezitosti som student berem to tak jako to je
u mňa asi najviac pri hneve z týchto možností...pri alkohole sa kontrolovať viem...ale ten hnev tak často nie je, v decembri naposledy ma strašne nasrala jedna jebnuta spolužiačka čo naschvál rýpe a pchá sa všade kde ju netreba...ešte som sa nikdy tak nehádala s niekym...však dostala aj zaslúženú pomstu
no ja som slečna akčná môj charakter sa väčšinou spozná hneď pokiaľ mi je niekto nesympatický dám mu to hneď najavo ( a tým nemyslím nesympatický výzorovo ) mne k tomu ani alkohol netreba ani financie
S alkoholom by som tak moc nesuhlasila, alkohol dokaže vyformovať momentalny..podotykam MOMENTALNY stav cloveka tak ako príde.Skutocny Charakter cloveka sa ukaže skor pri stresových situaciach, vypati,v zložitých situaciach.Skrátka v núdzi a krízovych stavoci. Charakter pekne ohýbaju aj životne uspechy a peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov