NIE!!! Ani teraz to síce nie je fér, ale nebolo by to fér ani keby sa ten, čo sa snaží mal rovnako ako ten, čo sa fláka. FUJ! A navyše mi to pripomína komoušov, no horšie by to snáď dopadnúť už ani nemohlo. (Dúfam.)
si predstavte ze vsetci by sme jazdili na Lamborghini a vsetci by sme mali rovnake vily s bazenom... ale clovek je uz raz taky, ze aj tak by to nechcel... neprinasalo by mu to take stastie, ako ked je jediny s Lambom, cize vynika... ja mam rad svet taky, aky je... väcsina nasich obyvatelov jazdi na Fabii a pod. a je tu sanca pre sikovnych ludi vyniknut a zarobit si na BMW a podobne... (sorry, ze tu opisujem tak vaznu temu s autami slight_smile:
Bez peňazí... prečo nie? Taká praveká naturálna výmena Jasné, že je prakticky neuskutočniteľné, aby si boli všetci ľudia rovní, ale praveká (najlepšie matriarchálna) spoločnosť by bola fajn
AAANO! ale viem ze to nieje mozne lebo ludia ako druh su jebnuty... bola by to nadhera, nemusiet robit a predsa mat rovnake zdroje ako ostatny, aspon by vinikli len ty ktory na to maju dovod (skillz) a nie bohaty
Takto zit nedokazu vsetci vecsina si potrebuje peniazmi nieco dokazovat. Ci uz moc alebo nieco ine. Po celom svete su vsak male komunity ludi, ktori ziju cisto len z toho co si vypestuju alebo vyrobia... ziju bez penazi. Na slovensku sa tomu priblizuje napr. Zajezova. Tiez by som chcel taky zivot bez penazi raz skusit. Peniaze neuznavam a pouzivam len ked musim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A sorry, hento sa mi teraz čítať nechce.
ale inak suhlas.
Niekde to očividne fungovalo celkom dlho