Zamestnanie do zahranicia neviem ako to je Ale na Slovensku sa podla mna neuplatnis lebo uz je velmi vela farmaceutov (skusenost kedze su aj brat aj mama farmaceuti) Radsej to este zvaz
Ja som to ale myslela tak ze farmaceutov s vyskou je dost a so strednou to bude mat dost tazke pretoze isto uprednostnia vysokoskolaka s diplomom A jedna znama uci v Novakoch a vravela ze z tej strednej maju problem sa uplatnit
myslím si že to má uplatnenie. ja by som išiel študovať farmáciu, keby som bol lepší v chémii myslím si že to je velmi zaujímavý odbor, ale tiež velmi ťažký. či to má uplatnenie v zahraničí? ak vieš jazyk danej krajiny, tak určite
však po strednej môžeš ísť aj na výšku na farmáciu a farm. laborant je dobré zamestnanie, robiť už hneď po strednej a namiešavať rôzne maste a pod. sa mi zdá ako celkom dobrý job, navyše stále sa môžeš vzdelávať, získavať skúsenosti a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov