ak si si tym rozchodom ista tak to nenatahuj a porozpravaj sa s nim cim skor... ale ak nie tak by som predsalen uprednostnila rozhovor o tom co ti prekaza a vadi na vztahu a mozno sa to vylepsi a nebude potrebne rozist sa...
tak to uz ukonci , na co to zbytocne natahovat ked to uz nieje o tom ze sa mate radi ? iba preto lebo ho nechces sklamat ked ide mat narodeniny ? tak si v tom pripade moc dobrosrdecna
mám podobný problém a tiež chcem to isté,ale neviem ak oto spraviť ..je to strašne ťažké u mna ..
a skús ešte ...počkať ..po jeho narodkách ,úprimne sa s ním pozhováraj,samozrejme ak sa dá s ním rozprávať,ak nie kašli nanho,taký nestrojí za to,ked nechce riešiť porblémy,inak ja som na tom rovnako ..nič sa neboj,nie si jediná
bežne vidím ako ľudia riešia vzťahy vez internet...prečo to takto zverejňuješ a nerozhodneš sa podla svojho úsudku....a keď to urobíš hneď aspoň si môže skôr nájsť nejaké normálne dievča
Zásadné chyby proste ešte skús vyrásť z vecí ako riešenie tohoto cez net.... a hlavne to že má narodky a čo? keď sa na to cítiš tak to sprav... časom sa naučíš sama čo robiť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to je vtedy za sex!!!
áno hneď....nenaťahuj to skutočne.
A si si istá? Teda nevidíš v tom aspoň kvapku nádeje?
So mnou sa jedna baba rozišla smskou, ked som bol napolcesty za nou do Košíc -.-
a skús ešte ...počkať ..po jeho narodkách ,úprimne sa s ním pozhováraj,samozrejme ak sa dá s ním rozprávať,ak nie kašli nanho,taký nestrojí za to,ked nechce riešiť porblémy,inak ja som na tom rovnako ..nič sa neboj,nie si jediná
tak to muselo potešiť...čo si potom robil?
hlavne neklam v dôvode rozchodu... je to čudný pocit potom zistiť ako sa veci mali ... viem čo vravím
@ohcysp
urob to hneď!!!!