aaaale tebe verím, že si sa to učila a aj, že na gúgli to niekde nájdem, ale neverím, že je to pravda...podľa mňa sú naše mozgy skôr zastaralé a s nedostatočnou kapacitou pre dobu v akej žijeme
ak je využiváť všetkú kapacitu mať prístup k podvedomiu a ku všetkým informáciam ktoré boli kedy nahraté do hlavy ... potom by to bolo velmi zaujimavé ... niekde som ale čítal a aj videl dokument že vraj to že využívame len niekolko percent je len mýtus, respektíve zlá teória a vraj používame plnú kapacitu našeho mozgu, na viac vraj momentálne nemáme ... kto vie ako to je v skutočnosti ...
ako povedal @melancholik tu skôr ide o podvedomie a ešte niektoré nevyskúmané veci ohľadom nervových vzruchov ako sa šíria, ako vzniká myšlienka a pod.
ja si to predstavujem tak, že by sme mali prístup k podvedomiu, alebo proste nejakým hlbšie zakopaným veciam v pamäti - keďže kopu vecí si pamätáme, ale nespomenieme si na ne bežne, len keď napríklad niečo tú spomienku vyvolá, a pod. - no a tým pádom by sme si nemuseli veci komplikovane zapamätávať a celkovo by sa zrýchlilo a zefektívnilo myslenie.
@melancholik pokúsim sa ja sa teraz chcem naučiť psi wheel,tak uvidím či mi to pôjde
a ja si aj tak stojím za tým,že nevyužívame celú kapacitu mozgu a myslím si,že keby využívame,tak by sme sa vedeli aj telepaticky rozprávať,možno by sme si spomenuli na naše minulé životy,bohvie...veľa vecí by sme dokázali...a čo sa týka toho podvedomia,veď podvedomie sa týka mozgu nie?veď všetky informácie máš vlastne v mozgu...
podľa mňa 5-10% je málo..ale nejdem ani tvrdiť že využívame kapacitu celého mozgu..
na nete nájdeš veľa článkov o tejto téme ale ktovie ktorý je pravdivý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tu to máš
» en.wikipedia.org/wiki/Ten_percen...
ja som to videla raz v jednom videu , nepamätám si už čo to presne bolo ale tam som sa dozvedela že je to len blbosť
no kto by nechcel mať plný prístup k podvedomiu
a ja si aj tak stojím za tým,že nevyužívame celú kapacitu mozgu a myslím si,že keby využívame,tak by sme sa vedeli aj telepaticky rozprávať,možno by sme si spomenuli na naše minulé životy,bohvie...veľa vecí by sme dokázali...a čo sa týka toho podvedomia,veď podvedomie sa týka mozgu nie?veď všetky informácie máš vlastne v mozgu...
nieco ako protossania/xel'naga
na nete nájdeš veľa článkov o tejto téme ale ktovie ktorý je pravdivý..
vies vobec ako mozog funguje? to neni jak harddisk dpc
aj keď...
@40 omg. (asi o tomto je to aj keď.)