chcela by som zmenit svoj zivot ale ako? som trochu hambliva a mam jednu kamaratku a ona je taka akou by som chcela byt ja chcela by som vyzerat ako ona poznat ludi ako ona chodit von kde chodi ona....zavidim jej......chcela by som mat iny zivot ako mam a
nikdy nebudes mat zivot ako niekto iny, ale vzdy ho mozes mat lepsi. mysli na to a zacni s tym nieco robit. hladaj chyby a riesenia, je to dlhodoby proces a malokto to dotiahne do konca, ale stoji to za to. ak chces nieco, co si nikdy nemala, musis robit veci, ktore si nikdy nerobila. najprv si definuj co chces a podla toho sa potom zariad. je tazke ti napisat nieco konkretne.
aj mala zmena spôsobí velke nasledky a snaž sa ....a nie len že napíšeš do debilneho fora jebnutu otázku "ako zmeniť život?" o____O a ja ťa poznám a viem aké máš ekcesy a problemy? nie...
ja som zmenila krasne som sa vyškriabkala s nízkeho sebavedomia a potlačenej povahy do formy kde som sama naj,prv musis prist na to v čom je chyba a čo TY chceš zmeniť aby si TY bola spokojna...
napriklad mam taky problem niekomu to pride ako hlupost ale mne nie. som hambliva a nechodim von ale chcela by som ale nemam s kym a nemam odvahu sa niekoho na to opytat je to mozno divne ale ja to mam proste v povahe a nejde s tym pohnut
asi moj najvasci problem je ze moc nedoverujem ludom nehovorim kamaratkam o tom kto sa mi paci, co si myslim a ine intimnosti. nemam ziadnu kamaratku ktorej by som povedala vsetko alebo aspon skoror vsetko.
Koľko máš rokov? 19 asi ťažko. Lebo od toho veku veci závisia fakt. Inak môj život sa úplne zmenil tým, že som začala veriť Bohu. Nie len po psychickej stránke, ale otvorilo mi to strááášne veľa možností. Spoznala som nových ľudí, lepšie sa spoznala so starými známymi, začala chodiť na veľa akcií a tak.. Možno to znie trochu divne, ale je to proste super
Podla mna chodit na disky je celkom dobra rada, ked si vezmes, ze tam lahko dakoho najdes a vsetky baby budes zrazu zaujimat, lebo medzi sebou sutazia, ktora ma kolko chlapcenskej pozornosti a budu ta za to uznavat. Zivot je svina a ked chces nieco dosiahnut je tomu vzdy treba obetovat aj nieco co je ti proti srsti. Inak tieto myslienkove pochody ake mas ty ma prenasleduju cely zivot tak mozno ta potesi ze v tom nie si sama aj v tomto veku ktory mame takmer rovnaky ak ho uvedzas presny lebo ja nie ale chapes tak urcite ona nema nieco zadarmo, proste bud taka ako ona ked chces mat to co ona a ked nie si ochotna davat rovnaku cenu tak bohuzial. Tento svet je nastaveny inak...
človek ma bit sam sebou, nie vždy zmena prospeje, ja som to skusil a som znovu tam kde som začal. stačí si uvedomiť či ma zmysel sa zmeniť a ako to môže všetko dopadnúť
prečo byť ako ona? radšej sa riaď takým heslom čo som čítala v jednej inšpirujúcej knižke, že ak vidíš niečo čo sa ti páči a stálo by to za to aby si to okopírovala tak choď ďalej. Žiť celý život s tým že chceš byť ako niekto iný nestojí za nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
skús sa zmeniť na jej spôsob,buď teda viac spoločenská,ale neopakuj po nej.
nájdi si hlavne nových priateľov,pre ktorých budeš dosť dobrá.
ja som zmenila krasne som sa vyškriabkala s nízkeho sebavedomia a potlačenej povahy do formy kde som sama naj,prv musis prist na to v čom je chyba a čo TY chceš zmeniť aby si TY bola spokojna...
a potom odporúčam odbornú literatúru ktomu
nasla som len CD(bonus). ale nie, oplati sa kupit
...nehľadaj obdivuhodné veci u druhých...najprv ich nájdi sama na sebe...možno potom zistíš, že chceš byť tým, kým naozaj si....
Nosenie nejakej masky a hranie sa na niečo, čo v skutočnosti nie si, nemá absolútne žiadny zmysel....