Určite by som to nechcela, aby sa hovorilo vo svete Len jedným jazykom.
Je to fajn tak, ako to je. Každá krajina má svoj jazyk, svoje zvyky... nemenila by som za nič! Ak sa nemienite učiť jazyky, váš problém. Ale koľko jazykov, toľko priateľov
urcite nie, to sa clovek potom nerozvíja. Je uplne super vediet viac jazykov,ako pre pohodlnost a jednoduchost je to fajn,ale je to super pocit,ked si clevek povie,ze toto som sa naucil a dokazem to v realite aj pouzit.
svet by nebol taky skvely, svet je uzasny, mnohotvarny aj kvoli roznym kulturam a roznym jazykom ludi... potom by to bola riadna nuda, keby vsetci hovorili jednym jazykom (a aj tak by to bola anglictina
To by bolo otrasné Milujem učenie sa cudzích jazykov a porovnávanie, ako jednotlivé slová znejú v tom a tom jazyku, a keby mi to odpadlo, asi by som sa cítila ako kompletný debil, keďže neviem matiku - tak nech mám aspoň čosi Proste my, čo máme radi lingvistiku ako takú by sme to za nič na svete nepripustili
pri jednotnom jazyku by nastalo nieco, jak keby sa zrusili hranice, ludia by sa podla mna bez zabran stahovali... poznam par ludi co keby vedeli nejaky jazyk hned by vypadli odtialto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Je to fajn tak, ako to je. Každá krajina má svoj jazyk, svoje zvyky... nemenila by som za nič! Ak sa nemienite učiť jazyky, váš problém. Ale koľko jazykov, toľko priateľov