Vzhľadom k dnešnej situácii vo svete a prevládajúcemu názoru - je najlepšie byť biely, pretože každý kto je iný (čierny, oranžový, žltý, fialový a neviem aký) je úplne zlý, najhorší a zaslúži si vyhladenie celej rodiny a rodu vôbec
Možno boli situácie, kedy mi vadilo, že som mix ale vyrástla som z toho a som so sebou spokojná
Národnosť ani rasa ťa nepredurčuje k ničomu, sú to iné veci.
@anonym356 Spytaj sa bielych v Japonsku ci JAR ako dobre sa maju. Rasove napatie existovalo stale a stale bude existovat, tvarit sa, ze to je inde inak a my sme ti zli je proste iluzia.
@anonym356 Sú miesta,kde sa tá situácia začína právaže otáčať-ak si biely,tak môžeš byť jedine neoliberál,inak si fašistická sviňa, a príslušnosť k vlastnej kultúre a národu je sprostosť,a tmavý sú zákonom,médiami a mimovládkami chránení,ich kultúrou sa treba obohatiť ( nie,nie som člen árijského bratstva,som cigán a napriek tomu si toto myslím).
No kedže ja som tmavši a vidim na svojom okolí, že takmer každy sa na mna pozera ako na nejakeho zleho človeka len preto, že som ineho naboženstva tak mi je trosky smutno z toho ale nevadi. Ja si zijem svoj zivot. Netrapi ma co si kto mysli...
@narazuvzdornaa@10 teraz by ti trebalo zájsť povedzme do takého Švédska alebo Nemecka keď už si presvedčená že byť belochom je najbezpečnejšie. Presvedčila by si sa o opaku.
@ryu4@19 tiež by ma tak rovnako zaujímalo či zase neoliberáli vedia čo znamená slovko fašista, boľševík či nácko, keďže radí týmito slovami nálepkujú keď prehrávajú debatu.
@hamaid Lenže každý tým že prezentuje iba seba vlastne prezentuje aj celú svoju komunitu.. Alebo lepšie povedané väščina komunity prezentuje aj tú menšiu časť a z toho vznikajú predsudky.
@Trash Napisal si hlúposť. Na svete je viac ako 2 milard muslimov asi. Teraz väčšina je viac ako polka čiže 1 miliarda+... Chceš mi povedať, že viac ako 1 miliarda moslimov su tí, ktorí robia zle? Určite NIE! Ak je tvoje tvrdenie spravne tak väčšina má reprezentovat aj mensinu nie? Tak preco sa o Islame hovorí ako o zlom nabozenstve ked vacsina priam 90% moslimov je uplne v pohode?
@veroniques veď ale ty nie si mix dvoch rás, ak je otec povedzme etnický arab, alebo asýran, stále to z neho nerobí inú rasu...iné by bolo, keby bol z Vietnamu, alebo povedzme z Botswany a mal by černošských predkov...
@hamaid Takže viac ako polovica z vás nosí svojím ženám ruže a na trhu otrokov ich nemenia za ťavy kozy a kravičky? Tá viac ako bola umiernena kým tu boli takí diktátori ako Saddám Husein alebo Moamar Kaddafi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale normalne..nie je jedno ci je človek fialový, ruzovy, oranzovy? Ide len o farbu nič iné.
Národnosť ani rasa ťa nepredurčuje k ničomu, sú to iné veci.
A narodnost mi je asi fakt jedno.
@chlorofyl očividne je to na tom to Birdzi pestré, hah sa mi to páči