Ten svet je niečo úplne fascinujúce, veľmi by som chcela žiť v Harryho svete. A ako postava, asi Hermiona alebo Ron. A myslím že dokonalé dielo sa už meniť nedá, čiže tak
Jo, bol by som otec Salazara Slizolina - nikdy by som nemal pomer s partnerkou. Suma sumárum, nikdy by som nemal deti a potomka Toma Riddla. Žiadne problémy, žiadny konflikt v čarodejnom svete
nechcel by som byť niekto známy lebo na 100% by po mne išiel Voldemort a na to ja nemám nervy...
No keby nie som známy tak by bol môj život nudný a musel by som sa riadiť pravidlami ako ostatní žiaci...takže by som chcel byť nejaký Harry kamarát aby ma zamestnával Najlepšie Hermiona aby som bol múdry
možno by som chcel aby to inak skončilo......Voldemort by vyhral, Harry zebnul a ovládal by Bradavice, kde by vychovával svoju novú armádu......a keď by už bola dostatočne veľká, podmanili by sme si mudlov a urobili si z nich otrokov....
Neviem, Rokfort, čarovanie a podobne znie uber super, ale keď si predstavím, akými sračkami si museli prejsť a boli takmer konštantne v ohrození života, tak ani nie.
dnes keď som sedela v Randali a odďaľovala som svoj odchod do Modry, lebo sa mi strašne nechcelo v tomto počasí, som sa sťažovala, že chcem hop šup prášok, prenášadlo, metlu, hypogrifa, testrala alebo jednoduchú možnosť odmiestniť sa čiže odpoveď je áno... chcela by som žiť vo svete Harryho Pottera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
No keby nie som známy tak by bol môj život nudný a musel by som sa riadiť pravidlami ako ostatní žiaci...takže by som chcel byť nejaký Harry kamarát aby ma zamestnával Najlepšie Hermiona aby som bol múdry
a že či by som niečo zmenil? Zatiaľ som videl len do 5. časti..no zatiaľ by som chcel aby tá kurva nezabila Siriusa :´(
Chcela by som byt proste mnou, kamaratit sa s hlavnym triom (nie ze by mi boli nejak extra sympaticki, ale chcem byt v centr diania .
A raz som napisala cele strany, co vsetko by som zmenila (a ludom sa to pacilo, lol).
@stenatko ok
btw: čistá náhoda - práve dneska som cez vyučovanie hádzala na každého záklinadlá mojim "prútikom" ..ohromná sranda!