som prijatý na UK pravo v BA a chcel by som byt po skončení vysokej školy notár čo mam spraviť, aké predmety si mam vybrať na čo sa mam orientovať a zamerať?
pokial nemas znamych pravnikov,alebo ti niekto nedrzi stolicku u notara,tak bye bye. a si prijati na pravo,a nevies ake predmety? omg. chod račej na ľavo-
@qwert.. daj si normalny nick prosim ta, kto to ma pisat..
ake predmety? POVINNE alebo si myslis, ze je zvlast predmet notarcina?
v prvom rade dostuduj pravo a potom zacni riesit ktorym smerom pojdes..
je fajn ze to vies uz teraz.. ale dufam ze si nemyslis, ze hned v prvom rocniku si volis vsetky predmety, eventualne ze v prvom rocniku budes moct mat povinne + kopec odbornych bez zakladov
ale ste vsetci mudri! normalne sa opytal a aj ja som nad niecim podobnym rozmyslala, ci by mi niekto nevedel poradit. ale vas tu sa pytat nebudem, lebo ako vidim mu zavidite... a komenty typu, ak nemas znamych tak bye bye su tie najubohejsie! aaach Slovaci uboziaci zavistlivci........
a johnysheek tvoj nick je tiez perfektny! nabuduce, ked sa budes chciet vyjadrit, tak si aspon zisti ake take info na danu temu, pretoze mame povinne volitelne predmety a aj vyberove..... a aj kopec odbornych no bez zakladov? mat vedomosti je zaklad ty chytrak a to, ze ten chlapec uz teraz vie co chce je len plus- ja to viem uz od zakladky a viem, ze pravo vystudujem, tak ako to vie aj on!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ake predmety? POVINNE alebo si myslis, ze je zvlast predmet notarcina?
v prvom rade dostuduj pravo a potom zacni riesit ktorym smerom pojdes..
je fajn ze to vies uz teraz.. ale dufam ze si nemyslis, ze hned v prvom rocniku si volis vsetky predmety, eventualne ze v prvom rocniku budes moct mat povinne + kopec odbornych bez zakladov