chcela by som sa učiť matiku s tým že ju chápem a len si preopakovávam, ale nemôžem lebo som zistila že neviem ani najjednoduchšie príklady fuccccck! jak chcem zmaturovať z toho budúci rok?!
ísť na pivo... na pive stretnúť peknú kočku... doniesť si ju na intrák... dobre sa prespať... ráno nájsť na stole vypracovaný technologický postup... odovzdať ho a dostať Ačko... ísť na pivo... life´s good
tak napríklad by som sa chcela skoncertovať/pártyovať teraz hneď, rada by som dala kopačku do hlavy jednej osobe, niekoľko osôb by som chcela hneď teraz vyobímať a na ostatných veciach sa pracuje
vrátiť čas a napraviť chybu/y keby som vedela vtedy čo robiť, tak mohlo byť teraz všetko inak... alebo aj nie, nejak sa mi momentálne zapáčilo heslo - všetko je tak, ako ma byť... ale inak by som asi chcela mať po skúškach, ale nemôžem, na jednej strane sa mi nechce učiť a na druhej strane ešte ani nie sú vypísané všetky termíny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
No nebudem môcť ešte tak 4 týždne
krásna predstava mi napadla. :happy:
a chcem sa vyjebať na robotu (co by som technicky mohla, ale predsalen, peniaze sa mi zidu vzhlado m na moje letne plany)
a druhej, ktorú milujem, dožičiť úspešné ukončenie školských peripetií
haha, bude to možné najskôr o mesiac. nenávidím skúškové :letim: