Ale kebyže sa z tohto fora stane mrtve forum, to by ti asi vadilo nie ? A realita je taká že je tu len 40 aktívnych užívatelov, čiže ak ludia budú odtialto odchádzať zachvilu to pojde do kytek... a niektorí užívatelia ako lostinthedark sú tu výlučne len kvoli mne
@tomas55555@6 keď si zrušíš účet, tak prisaham, že to tu rozbehnem, pridám fórum každé tri hodiny.. Takže sa nemusíš báť, že to tu umrie, kľudne sa už môžeš vypariť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
K tomu len tolkoto
Ale kebyže sa z tohto fora stane mrtve forum, to by ti asi vadilo nie ? A realita je taká že je tu len 40 aktívnych užívatelov, čiže ak ludia budú odtialto odchádzať zachvilu to pojde do kytek... a niektorí užívatelia ako lostinthedark sú tu výlučne len kvoli mne
Je jej teraz trochu lepšie, tak vystrkuje rožky. Keď jej bolo zle, tak toľko nestekala...
Darmo, ranení pes nesteka.
A prečo to nerozbehneš teraz ?
Však môžeš si skúsiť zrušiť účet na par dni a keď ťa sklamem, tak sa vrátiš.. Ale sľubujem, že nesklamem
Alebo aj ty možeš skúsiť
Zaloz o tom anketu a spýtaj sa ich
Prečo si zahlasovala aby som zostal ? Som myslel že práve ty ma tu moc nemusíš
No skrátka by som nebol na birdzi a nepísal tu. Len ma zaujíma prečo si zahlasovala za "zostal". Vari ti moje príspevky nelezu na nervy ?