ked je niekto este mudri mily a slusny nemusi byt skaredy. Kazdy to tak hovori. ano je to tak. Vzhlad je ale dolezity. lebo najprv sa pozeram a az potom si davam otazku, mohlo by byt s toho nieco? A zasa 100 ludi 100 chuti. pre niekoho pekna pre niekoho mrzka. Pre niekoho mudra pre niekoho sprota a tak dalej
Nie som chalan.. ale,ked niekto povie,ze nezalezi mu na vzhlade,dôlezite je to "vnutro" .,podla mna nehovori pravdu .. Ak ma byt laska ,patri k tomu akotaka fyzicka pritazlivost (nehovorim,ze iba to.. ) je to primerane rozdelene.. Mozno su typy ,ktore su s takym dievcatom/chalanom,len preto ze ma nieco v hlave a fyzicky ich nepritahuju,podla mna po dlhsej dobe sa to nejak môze odrazit,alebo naopak moze im to klapat....Dufam ze to nebolo od veci ... Kasko
Uplne s tebou suhlasim. Podla mna nie vzdy zalezi na vyzore - ked uvidim nejaku peknu holku tak sa mi aj zapaci - ale ked zo seba vypusti nejake slova - hned zistim ze na tom s inteligenciou nie je na vysokej urovni. Podla mna je dobrá zlatá stredná cesta - aj pekná nemusi by najkrajsia a aj mudra a predsa nie najmudrejsia.
sa tu o tom bavite tak ako keby boli mudre iba skarede baby . Ved to je upne bezpredmetne ..si vyberem taku holku/ v mojom pripade chalana , kt. sa mi paci abo ma pritahuje vyzorom,ale zaroven ma aj cosi v hlave a povahovo mi sedi ... A zase ten co sa paci mne sa nemusii pacit inym, to je seetko relativne
Keď niekoho dlhšie poznáte a viete, že je to úžasný človek, tak sa ani nezamýšlate nad tým ako vyzerá, pre vás je to ten najkrajší, lebo vnímate krásu jeho vnútra. Teda aspoň u mňa je to tak.
Hmm ja ako chlap hovori otvorene zena musi dobre vyzerat aj nenamalovana a to znamena ze musi byt zovnajsok pekny ale ked je clovek zalskovany tak je to jedno ale celkovo proste spravna zenska musi mat z kazdeho nieco. ked je niecoho vela tak to nie je dobre musi byt proste spravne namixovana
Vonkajsok zaujme kratkodobo, zaujimava osobnost dlhodobo No a zalezi to aj na rozpolozeni chlopa, aku zenu prave hlada, ci chce z nej sex, na intelektualny ucel, rozptylenie, alebo ako ju chce zuzitkovat
Muzi chcu inteligentne,ale zaroven aj pekne.Sice nechapem ako moze nejaky chlap vydrzat s peknou KRAVOU.ale vtedy si poviem ze mu ide len o to jedineeeee o se..x.že jo?
Ja milujem intelektuálky!!! Toto je jedna z najsexi vecí na dievčati(podľa mňa). Neviem prečo ale v poslednom čase ma najviac vedia dostať práve intelektuálky. Nemám rád dievčatá, ktoré sa dá raz dva oblbnúť. Poviem niekoľko vtipných vecí, niekoľko trefných komplimentov a reakcia je ihneď...juuuj aký si zlatý a rehoce sa na každej volovine.....blee Mám rád, keď sa s ňou dá rozprávať o rozumných veciach. A vôbec mi nevadí ak jej IQ vysoko prevyšuje to moje, naopak. Sakra...keď toto píšem tak vkuse myslím na jednu kamošku. Ona je presne taká. Mal som už rande možno aj z 1000 dievčatami a aj tak viem že ona je najlepšia. Je presne taká akú vždy hľadám. A viem aj to že aj ona by ma chcela keby... Keby bol osud iný. Keby neštudovala v Prahe, keby sme sa videli aj viackrát ako tri krát do roka, a keby nemala priateľa, ktorého mimochodom ani nemá až tak rada ako mňa. Preto je neverím na osud...lebo keby osud bol, tak sme spolu. Od nej lepšiu nenájdem...
Nuz darmo to bude miss sveta, ked bude tupa jak tago. A tiez darmo bude super inteligentna, ked sa na nu nebude dat pozerat.... Cize musi byt aj pekna aj mudra. Bez krasy vztah nezacne a bez mozgu to bude len o sexe
no inteligentnych muzov pritahuju inteligentne zeny ... samozrejme ze ties nie skarede .. aspon na take realne vztahy ... jednorazovky staci ze su pekne viac im netreba nic ..
jasne, ze cloveka najprv zaujme ten prvy dojem, teda urcite vzhlad, ale toho cloveka, aj keby bol neviem aky pekny, by som musela najprv spoznat, nez by som sa zalubila... Potrebujem sa vediet s chalanom porozpravat, vazne aj vtipne, chcem aby mi doveroval a aj ja jemu, na krasu sa tak nehladi, ked spoznam vnutro. Ta je aj tak subjektivna a pominutelna ale dusa ostava. Naco mi bude pekny chlap ked budeme vedla seba sediet ako dvaja oní a nikto nepovie ani slovo... To si kupim plagat radsej a budem sa vytesovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ako bolo spomenute,co je pre niekoho krasa,pre ineho nic moc.
Ano dolezity je prvy pohlad,ale kazdy ho mame iny a je ovplyvneny mnohymi faktormi,ako alkohol,samota,problemy atd.
Podla mna kazda zena moze vyzerat krasne,len sa musi o seba starat,a tie co su krasne aj bez toho,tak pred tymi poklona...
Len chem povedat,ze vonkajsia krasa je len docasna ale vnutro, s tym clovek ostava navzdy...
No ver tomu ja som medzi inteligentnými ženskými našiel aj neuveriteľne pekné dievčatá.