Neviem ci tu uz niekedy bola takato diskusia, ale risknem to... Najviac ma dokaze nasrat, ak mi spadne chlieb s maslom na zem a tou namastenou stranou... Dokaze mi niekto vysvetlit preco?? vdaka
Ludia, ste nekukali clever? to setko je fyzika.. proste stol vacsinou byva v takej vyske cjvm, dajme od 1m - 1,2m, preto ked nam z takej vysky padne chlieb, tak odpor masla a celkova vaha chleba, vsetky tie sily prave prevratia chlieb o tych 180stupnov ci kolko avsak keby sme mali stoly vo vyske ramien, takych 1,5m-1,7m, tak by nam chlebiky pekne padali maslom hore
Okrem toho ze suhlasim s @1 tak je to fyzika Chlieb z tej vysky nestihne dokoncit obratku a preto padne tou stranou dole kde mas maslo (pretoze maslo bolo hore ked zacal padat a chlieb spravil len pol obratky) kdezto ak by si ho pustila z vacsej vysky dopadne na zem maslom nahor ak stihne dokoncit obratku...)
2. co sa stane ked macke date na chrbat maslom natrety chleba, ked macka dopadne vzdy nohami na zem a chlieb maslom na zem>> teleso ustavicne rotujuce tesne nad zemou
hehe ma to docinenia ako to uz niekto pisal s vyskou stola a polobratkou natreteho chleba.. ale pozeral som raz mythbusters a tam to testovali tak ze krajce zhadzovali volnym padom z asi 10m strechy a tusim im vysiel vysledok ze je to 50:50 (takze "chudak"chlieb to nerobi naschval ) mne raz vykidol chlieb natrety maslom a medom..nevies si predstavit tie nervy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
dufam ze som to vysvetlil dostatocne, nz
@6 ma pravdu, ja som to teda pozerala. Takze riesenie - kupte si vyssi alebo nizzsi stol...
Nohavica mikymauz totalný deptáák to som počuváál aaa dáávno
Link ------->>>>
1. » lamer.cz/quotes/show/141...
2. co sa stane ked macke date na chrbat maslom natrety chleba, ked macka dopadne vzdy nohami na zem a chlieb maslom na zem>> teleso ustavicne rotujuce tesne nad zemou