naši nechodia fakt že nikam...to už musí byť keď oni niekam idú...vtedy mám konečne frei od nich...aj keď....ako naschvál oni keď sa niekam vychystajú ja nie som doma...takže mi je to naprd asi...čiže v kine mohli byť tak naposledy pred mojim narodením, čiže pred 17 rokmi...
odkedy som na svete, tak si nepamätám, že by naši boli niekedy spolu v kine. Jedine, keď som bola ešte maličká, tak mama chodievala so mnou.
Tak mi napadá, že by som ju asi v rámci zlepšovania medziľudských vzťahov mala zase niekam vytiahnuť. Naposledy sme boli na Ďurovčíkovom GASPe a to bolo dosť dávno
naši chodili a dokonca to mali za 1 Sk. Čo v dnešnej dobe je nemysliteľné - Polus pomaly 150 Sk za vstupenku. :/... a vtedy dávali Winetua a také kovbojky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak to je hadam jasne
ale uz nechodia
Ale ja si nenechám újsť skoro žiadnu lepšiu premiéru.
A mamina s nami chodieva najmä na komédie a rozprávky (ale to už zvyčajne ideme aj s tetou a bratrancom)
Tak mi napadá, že by som ju asi v rámci zlepšovania medziľudských vzťahov mala zase niekam vytiahnuť. Naposledy sme boli na Ďurovčíkovom GASPe a to bolo dosť dávno
..radsej si zariadia volny byt a poslu nas niekde ku kamaratom hlavne na vyrocia svadby a tak no ved viete