Chodim tam velmi rada, ale hlasovala som za "väčšinou rada" lebo v poslednej dobe ma dosť trapi geodézia. Ale inak ma škola bavi a tešim sa tam skoro vždy. A je to LDF Mendelu.
je to tam superské!! ale väčšinou som dala, lebo sú predmety, ktoré neľúbim, a dni, kedy sa necítim na školu a tak... a ako henrietka, tiež je to ldf mendelu ❤️
Chodím tam rada kvôli ľudom ale aj predmetom. Prvý krát v živote ma tu baví telesná a nemčina. Lebo mám super profesorov! A tak. Snád sa to už nepokazí! A konzerva BB
Ako chodím tam rád i keď mám taký postoj že chcem byť vzdelaný ale problém je ten, že som dosť lenivý Kvôli ľudom tam nechodím, zo spolužiakmi sa moc nebaví, nemám o čom. Mám tam iba pár svojích ludí, to stačí. A chodím na spsšku do nitry
A chodim tam vacsinou velmi rada,len obcas mam svoje nalady, ked sa tam citim otravene- ale to asi len na dvoch prednaskach, ostatne su fajn... a prakticke predmety su naj naj naj... UKF
@jazzanova moja spoluziacka ..a nemame ju radi..sprava sa povysenecky ,,ona nestudovala herectvo, ona studovala MUZIKALOVE herectvo a je najdokonalejsia, jedina z nas vies spievat tancovat a hrat...'' jej slova...ale to je nehovor!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vacsinou fajn ale som velmi lenivy clovek