ježiš maria ďalšia čo si chce dojebať metabolizmus... žiadna totalita nie je správna... vločky sú genialne ale na raňajky, desiatku alebo obed do roboty aby som vydržala nebyť hladná... ale nie žrať furt... a potom zrať tak ako rpedtým...
normalne uvažujem že napíšem blog... len budem museiť vymyslieť príhodný alibistický názov aby ma tu všetci mudrci nesprdli...
čosi na štýl "schudni, zmeň životný štýl a stravovanie, zlepši metabolizmus hravo a jednoducho for dummies by dumb rodent Laweyočka!" .... ale ako tak rozmýšľam tak viac sa potrápim nad tým názvom, lebo čakám že všetci budú moje veci vyvraciať a nahrádzať účinnejšími... ale mne nejde o to aby som sa stravovala a vyzerala ako fitneska...
ale cítila sa dobre a aj tak vyzerala
ale neviem či to urobím... tak či tak ma nikto nepočúva a každý jasá že ako parádne som schudla .
@kamush195 Že máš 15 chceš schudnut akosi privela, ja som schudla vyradenim chleba a sladkostí a slanych cipsov apod, dennodenym aspoň polhodinovym kardiom + ine aktivity, hlavne sa nevalat na gauci
@natyfuckingo áno 80 .. ale ja to mám aj geneticky a mne doktorka povedla že keby že chcem trvalo schudnuť tak musim vzeniť cely moj životny štyl.. ( ale ja lubim papať )
minuly rok som schudla 10 kil ale potom som to nabrala na s5...
@firestorm no len ja neviem ake ovocie napr.. ako neviem "svoj" jedalniček.. proste ja neranajkujem , na desiatu čo by som jedavala napr. lebo ovocie alebo zeleninu ? a na obed neičo lahke ..ježiiš ja neviem
no teoria je taka, ze ak jes viac - priberas, ak jes menej - chudnes. Ale vela ludi nepochopi spravne, myslia si ze ak budu jest 2-3x za den tak schudnu, opak je pravdou. 5-6 jedal do mensich porcii a ake jedla, na to ti posluzi google Ked k tomu pridas pravidelny pohyb a obmedzis jedla s vysokym poctom kalorii budes tam kde si chcela byt
@natyfuckingo cvičila som , a jedavala som 5 krát denne male dávky a schudla som za mesiac 10kil . Ale potom som sa tomu nejak prestala venovať necvičila som pravidelne, jedla som radščej menej krat ale vo väčšich dávkach..
vieš len ja si to proste neviem rozdeliť lebo chodim na inu školu , cestujem atd... a teraz v zime ani som behavať nemohla a tak.. tak si čakam kym bude lepšie vonku a proste musim schdunuť lebo mne aj doktora povedal že ked si tučnejši mať obalene organy tukom a možem mať zdravotne problemy
@yahellito no len ja si to nejak neviem rozdeliť , a nemam na to nejak čas proste ráno neranajkujem , v škle sa nadesiatujem a potom dojdem domu okolo 17tej to sa naobedujem a potom sa ešte navečeram a nemam čas na šport to je taka chyba a ja si to neviem zorganizovaťž
@method nie to je iba prolog k tomu!!! lebo krista do x for podobneho charakteru som skratene (2x dlhšie ako toto) mapísala návod ako si zlepšiť metabolizmus za mesiac som schudla 6 kg, drží sa mi to už 3 mesiace a za posledný mesiac išlo dole ešte kg.... a to som chudla z priemernej váhy a jedla som vcelku málo...hadam aj menej ako teraz...
proste ja by som tak rada tymto kočkam poradila ale ked ma nepočúvajú!!! tak sa rozčulújem a píšem litanie!!!!!
@delica teraz budem dokončovať maturitnu prácu, potom mam prácu... budúci týžden najneskoršie cez jarné (obtýždeň) a sa posnažím zosmoliť samozrejme nie je to návod na to, ako som spomínala na tip-top stravovanie etc. ... proste len pre bežných ludí, od smrtelníka smrtelníkovi!
@kamush195 v prvom rade si zisti kalorické hodnoty jedál. Tvoj denný príjem by mal byť max tých 10 000-11 000 kJ.
Treba vyradiť z jedálnička biele pečivo, sladkosti, chipsy a podobné slané pochutiny,vyprážané jedlá. Treba sa viac sústrediť v stratovaní na celozrnné výrobky, dusené mäso(odporúčam morčacie, kuracie alebo ryby) alebo len tak na prírodno, papaj veľa zeleniny a ovocia. Inak light produkty(jogurty,tatárske omáčky,šunky) moc neodporúčam-často tam býva nízky obsah tuku nahradený cukrom.
Jedz v menších dávkach každé 3-4 hodiny. A nezabúdaj hlavne na pestrú stravu
Plus začni cvičiť- nie som na to expert, radím ti však spýtaj sa v najbližšom fitku nejakého trénera za nejaký poplatok ti aj vypracuje cvičebný plán a ukáže ti ako cviky správne robiť(ono je jedna vec cvičiť a druhá cvičiť správne)
K tým vločkám: ovsené vločky sú skôr na naberanie ( u športovcov ), kedže sú zdrojom bielkovín, vláknina a blá blá blá ale hlavne! sú komplexný monosacharid, to znamená, že sa z nich Energia uvoľňuje postupne, čo ti pri diéte skôr poslúži na to, že nepocítiš hlad dlhšie ako keby zješ niečo iné.
Tak či onak, každopádne nedoporučujem byť len na vločkách. Potrebuješ hlavne pestrú, zdravú stravu. Naučiť sa jesť pravidelne, často a v menších dávkach ( tak sa ani nebudeš cítiť hladná) a veľa pohybu
ziadne diety ..normalna strava 5 krat denne ..naobed masso ..cez den ovocie zelenina .. pritom beh aleb yoga ...a schudnes do mesiaca aj 5 kil a budes mat ploche brucho ..neviem ci si chlap ci zena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
normalne uvažujem že napíšem blog... len budem museiť vymyslieť príhodný alibistický názov aby ma tu všetci mudrci nesprdli...
čosi na štýl "schudni, zmeň životný štýl a stravovanie, zlepši metabolizmus hravo a jednoducho for dummies by dumb rodent Laweyočka!" .... ale ako tak rozmýšľam tak viac sa potrápim nad tým názvom, lebo čakám že všetci budú moje veci vyvraciať a nahrádzať účinnejšími... ale mne nejde o to aby som sa stravovala a vyzerala ako fitneska...
ale cítila sa dobre a aj tak vyzerala
ale neviem či to urobím... tak či tak ma nikto nepočúva a každý jasá že ako parádne som schudla .
tak ja neviem, si mladá, neviem či by si to mala riešiť takto..
ja by som zašla za doktorkou, alebo čo ja viem, aj keď v tomto sa fakt nevyznám..
minuly rok som schudla 10 kil ale potom som to nabrala na s5...
a to si sa nejak vrátila k starým návykom, alebo prečo si pribrala späť?
a čo si robila preto, aby si schudla aspoň tých 10?
no teoria je taka, ze ak jes viac - priberas, ak jes menej - chudnes. Ale vela ludi nepochopi spravne, myslia si ze ak budu jest 2-3x za den tak schudnu, opak je pravdou. 5-6 jedal do mensich porcii a ake jedla, na to ti posluzi google Ked k tomu pridas pravidelny pohyb a obmedzis jedla s vysokym poctom kalorii budes tam kde si chcela byt
jedz iba špenát, tam je všetko
vieš len ja si to proste neviem rozdeliť lebo chodim na inu školu , cestujem atd... a teraz v zime ani som behavať nemohla a tak.. tak si čakam kym bude lepšie vonku a proste musim schdunuť lebo mne aj doktora povedal že ked si tučnejši mať obalene organy tukom a možem mať zdravotne problemy
@candy36 skutočne ako sviňa, ale myslím, že práve v dobrom = ovela dlhšie ti bude trvať, kým budeš hladná u mna to tak fakt funguje.
a zas nemusíš len behávať..
proste ja by som tak rada tymto kočkam poradila ale ked ma nepočúvajú!!! tak sa rozčulújem a píšem litanie!!!!!
@delica teraz budem dokončovať maturitnu prácu, potom mam prácu... budúci týžden najneskoršie cez jarné (obtýždeň) a sa posnažím zosmoliť samozrejme nie je to návod na to, ako som spomínala na tip-top stravovanie etc. ... proste len pre bežných ludí, od smrtelníka smrtelníkovi!
Treba vyradiť z jedálnička biele pečivo, sladkosti, chipsy a podobné slané pochutiny,vyprážané jedlá. Treba sa viac sústrediť v stratovaní na celozrnné výrobky, dusené mäso(odporúčam morčacie, kuracie alebo ryby) alebo len tak na prírodno, papaj veľa zeleniny a ovocia. Inak light produkty(jogurty,tatárske omáčky,šunky) moc neodporúčam-často tam býva nízky obsah tuku nahradený cukrom.
Jedz v menších dávkach každé 3-4 hodiny. A nezabúdaj hlavne na pestrú stravu
Plus začni cvičiť- nie som na to expert, radím ti však spýtaj sa v najbližšom fitku nejakého trénera za nejaký poplatok ti aj vypracuje cvičebný plán a ukáže ti ako cviky správne robiť(ono je jedna vec cvičiť a druhá cvičiť správne)
Tak či onak, každopádne nedoporučujem byť len na vločkách. Potrebuješ hlavne pestrú, zdravú stravu. Naučiť sa jesť pravidelne, často a v menších dávkach ( tak sa ani nebudeš cítiť hladná) a veľa pohybu
» bosomt.wordpress.com/2011/05/09/diet...