čaute baby ako by som mohla schudnúť zo stehien?
Nie že by som ich mala nejaké tučné , tukové, ale aj tak, no
Kľudne sem môžete dať nejakú stravu ( dietu ) s ktorou už máte nejaké skúsenosti, alebo cviky
Ja len tak , že nedá sa schudnúť z jednej časti tela.
Už duplom precvičovaním tej časti ako napr. drepy alebo čo ja viem ...
Jediné čo sa dá je znížiť podiel telesného tuku (v celom tele) čo sa prejaví aj na chudších stehnách.
To docieliš kardio činnosťou ktorú by si mala vykonávať 40 minút približne , 3 , 4 krát za týždeň.
@zuzishann poradil by som ti behať na schodoch , je to kardio a zároveň budeš mať z toho aj pevnejšie nohy , viac ako z bicykla alebo klasického behania.
no ja mám so stehnami mega najväčší problém a neschudnem z nich ani za boha ale tak môžeš skúsiť behanie, steper, hocičo... ale nedá sa chudnúť z jednej časti, keď chudneš tak chudneš rovnomerne zo všetkého (bohužial)
no a mne keďže sa fakt nedá chudnúť zo stehien tak aspoň veľa drepujem váhami (tak okolo 30kg 100 drepov)+ výpady a neschudla som z toho ani na váhe ani na obvode ALE vidím že mám oveľa oveľa krajšie stehná (aj keď nechápem ako keďže z obvodu som neschudla) ale proste vidím že vyzerajú lepšie dokonca mi úplne zmizla celulitída
@zuzishann cvičím dosť dlho, vyše 3 roky ale predtým som robila len aeróbne, čo síce pomáhalo na chudnutie ale chudla som veľmi aj z brucha a pŕs a stále som mala hnusné stehná s váhami som začala tak pred pol rokom, je super pocit keď vidíš ako najprv nevládzeš drepnúť ani 10kg a potom si zrazu dáš 20 a vládzeš a potom si dávaš stále viac...
a btw poznám baby čo drepujú 50-60kg a majú úplne chudé stehná a tenké nožky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nejesť stehná
rovnica tým pádom končí = žiadne stehná
nie?
@3 slova majstra zenu vole
a kittan za pokus nič nedám
mám 165 a 50 kg, chcela som len z tých stehien
nuž nič :/
Už duplom precvičovaním tej časti ako napr. drepy alebo čo ja viem ...
Jediné čo sa dá je znížiť podiel telesného tuku (v celom tele) čo sa prejaví aj na chudších stehnách.
To docieliš kardio činnosťou ktorú by si mala vykonávať 40 minút približne , 3 , 4 krát za týždeň.
no a mne keďže sa fakt nedá chudnúť zo stehien tak aspoň veľa drepujem váhami (tak okolo 30kg 100 drepov)+ výpady a neschudla som z toho ani na váhe ani na obvode ALE vidím že mám oveľa oveľa krajšie stehná (aj keď nechápem ako keďže z obvodu som neschudla) ale proste vidím že vyzerajú lepšie dokonca mi úplne zmizla celulitída
a btw poznám baby čo drepujú 50-60kg a majú úplne chudé stehná a tenké nožky