Ahojte, chcela by som sa spítať na rady a triky pri chudnutí. Dá sa schudnúť dajme tomu 15 kg za pol roka keď cvičím pravidelne nejak takto: 15 min rýchlochôdza, 15 minútové cvičenia na brucho a nohy, 30 lachsedov, 30 drepov, pl hodinka na fitlopte plus c
Ake tabletky a blbosti?
Dobre to robíš! Skús HIIT tréningy a samozrejme vyraď spracované potraviny, sladkosti, slané nezdravosti. Skôr sa zameraj na organickú stravu. A veľa pi.
Ale pamätaj, ak to po tom pol roku sa vrátiš späť k starému životnému štýlu, kilá sú tiež nazad. Ide o zmenu životného štýlu.
A diéty ti tak pokazia metabolizmus jedine a s tým zdravie.
Píšeš že užívaš spalovač tuku, ješ pravidelne a menšie porcie, ale čo ješ? Vieš Chudnúť cvičením môžeš aj 1 rok a nič neschudneš pokiaľ nezmeníš stravu. Základ chudnutia je zdravá strava a pokiaľ tú nedodržuješ tak cvičenie ti je na ***nič
tak jem veľa zeleniny, ovocia ale iba do 17stej, ptomm kuracie meso, celozrnne pečivo, sladkosti už dávno nejem, čipsi a slané tiež nie sem tam nejaký alkohol, cottagechees, nízkotučné jogurty, a tak podobne...
no pečivo sa snažím vynechať úplne ale neviem, čo mám už jesť v práci, keďže u nás nie su obedy ,no naozaj som to nevyčítala, že to je sarkazmus, pretože aj moje známe tabletkám veria a takisto viem, že niekto si chce na takýchto fórach aj robiť srandu ......
a papaj aj vela raw food hlavne zeleninu a ziadne pecivo ani zemiaky a ryzu tak max dvakrat do tyzdna .. a pouzivaj oleje ..kokosovy olivovy arganovy ..a cvic cvic a bud happy
no dakujem za radu cvicim cvicim cvicim aj ked hovorim na tej poobednej sa velmi ani neda ale na nocnej zasa uplne nabehnem a o rannej to ani nehovorim stale sa hybem bo ja naozaj mam pevnu volu a snad to z pomocou zvladnem
sorry ale hento je cvicebny program pre koho? deti zo skolky? nechcem byt zla, ale podla mna hentie cviky mi pridu ako pre cloveka, co prekonava mrtvicu ako pre niekoho, kto chce schudnut az 15kg
je fajn ze nieco robis, ale mala by si pridat narocnejsiu aerobnu cinnost, aby si aj nieco vydala zo seba (blba otazka, ale pri hentom sa aspon spotis? )
30 drepov za cely trening? z toho ani nemozes spevnit telo, je to strasne malo, mozno 30 na jednu seriu je ok ak das menej opakovani a myslim si, ze na chudnutie tieto cviky vobec nie su, skor na svalovu hmotu/spevnenie ale zase ked spravis len spominanych par drepov, asi z toho moc nespevnis
na chudnutie najviac posobi kardio + strava, sice aj silovo treba cvicit aby sa nic netriaslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
treba tabletky
Dobre to robíš! Skús HIIT tréningy a samozrejme vyraď spracované potraviny, sladkosti, slané nezdravosti. Skôr sa zameraj na organickú stravu. A veľa pi.
Ale pamätaj, ak to po tom pol roku sa vrátiš späť k starému životnému štýlu, kilá sú tiež nazad. Ide o zmenu životného štýlu.
A diéty ti tak pokazia metabolizmus jedine a s tým zdravie.
ale inac tiez suhlasim s hiit treningami
joj nehejtuj ma tu. Cez nejakú internetovú sieť ťažko pochopiť či hovorí/nehovorí niekto sarkazmom..niektorí totižto fakt veria tým tabletkám
je fajn ze nieco robis, ale mala by si pridat narocnejsiu aerobnu cinnost, aby si aj nieco vydala zo seba (blba otazka, ale pri hentom sa aspon spotis? )
30 drepov za cely trening? z toho ani nemozes spevnit telo, je to strasne malo, mozno 30 na jednu seriu je ok ak das menej opakovani a myslim si, ze na chudnutie tieto cviky vobec nie su, skor na svalovu hmotu/spevnenie ale zase ked spravis len spominanych par drepov, asi z toho moc nespevnis
na chudnutie najviac posobi kardio + strava, sice aj silovo treba cvicit aby sa nic netriaslo