čawte viete mi poradiť nejaké dobré recepty na bezmäsité jedlá??? najlepšie také bez cibule a póru lebo to fakt nemusím.... v podstate stále jem podobné jedlá a chcelo by to trošku spestriť
@coldrex
Maso na poriku?
Neviem, či to malo byť máslo alebo mäso.
V každom prípade, čokoľvek. Zemiaky v brokolicou zapečené, dusená mrkva so zemiakmi...atď.. Nič ma teraz nenapadá, ale je toho veľa a úplne najchutnejšie to je, lebo nejem mäso.
@ strangelady
myslíš že za ten čas čo nejem mäso som to ešte nespravila??? pýtam sa preto tu lebo väčšinou keď niekomu už máš chuť poradiť tak mu povieš o tom čo máš rád ty... to čo je v receptoch na nete nieje vždy chutné.. je fakt že ani tu mi to nik nezaručí ale môžem tu nájsť dobrý typ tiež
Úplne čokoľvek. Kde ti chýba mäso, nahraď ho strukovinami, tofu, hubami, syrom.
Hlavne výrazne a nápadito koreniť, nech nemáš pocit, že vkuse obhrýzaš surovú mrkvu.
uvar si tarhoňu/cestovinovú ryžu na masle opraž mrkvu hrášok kukuricu brokolicu karfiol všeliaku zeleninu akú máš rada alebo poprípade mrazenú zeleninu zo sáčku podus zmiešaj s tarhoňou/cestovinovou ryžou a máš
Uvar cestoviny, hoď na panvicu brokoli+cícer+tofu+kari, podus trošku, vykydni všetko na jeden tanier a máš. Ešte je to aj rýchle.
Alebo banánove palacinky sú super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Maso na poriku?
Neviem, či to malo byť máslo alebo mäso.
V každom prípade, čokoľvek. Zemiaky v brokolicou zapečené, dusená mrkva so zemiakmi...atď.. Nič ma teraz nenapadá, ale je toho veľa a úplne najchutnejšie to je, lebo nejem mäso.
myslíš že za ten čas čo nejem mäso som to ešte nespravila??? pýtam sa preto tu lebo väčšinou keď niekomu už máš chuť poradiť tak mu povieš o tom čo máš rád ty... to čo je v receptoch na nete nieje vždy chutné.. je fakt že ani tu mi to nik nezaručí ale môžem tu nájsť dobrý typ tiež
Úplne čokoľvek. Kde ti chýba mäso, nahraď ho strukovinami, tofu, hubami, syrom.
Hlavne výrazne a nápadito koreniť, nech nemáš pocit, že vkuse obhrýzaš surovú mrkvu.
vyzerá to zaujímavo dík
noo nejakych par zemiakov narezat postrkat tam syr a zapiect. dobry obed a kysla smotana k tomu
Alebo banánove palacinky sú super.
» www.pinterest.com/pin/13728948861...