odkopnuť od seba Boha, svojho Stvoriteľa..
odkopnuť lásku a večný život...
a až raz príde vytriezvenie a to určite príde, pre mnohých bude neskoro...
peklo a nebo skutočne existuje, pre mnohých je to ale neprípustné, museli by sa vzdať svojích hnusných návykov, skorumpovaných životov a prijať poznanie na čo sme vlastne na zemi...
momentálne mi napadá jedna vec. včera som videla film Stroskotanec a tam tá jeho žena si našla iného po čase. však viete. no ale ked sa vrátil priznala sa svojmu byvalemu že ho miluje, ale tak kedže mala už aj decko so svojim sučasným tak ho že ho neopustí atd. Toto je podľa mňa asi jedna z najväčších chýb. Ak človek niekoho miluje, skutočne miluje, ale radšej urobí "správnu vec" a ostane s rodinou , vzdá sa skutočnej lásky a vlastného šťastie pre dobro ostatných. každý to vníma inak, ale ja si myslím, že takéto riešenie nie je dobré pre nikoho...možno len naoko, ale skutočne nie.
ak robí to, čo ho nebaví a do čoho sa musí nútiť...nech je to už kdekoľvek- štúdium, práca, vzťahy, deti etc. ...a keď sa snaží byť niekým iným len preto, aby splnil nejaké chybné normy vytvorené spoločnosťou...napr. počúva nejakú hudbu len preto, že je in, nosí nejaké handry len preto, že sú in ....
@333xander - hm...ale podla mna nerobit žiadne chyby sa jednoducho neda - skor ..by to bolo podla mna možno lepšie sformulovane- ked sa niekto snaží prehnane o to aby neurobil žiadne chyby - či ? lebo to može byt dost...deprimujuce napr pre toho človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
odkopnuť lásku a večný život...
a až raz príde vytriezvenie a to určite príde, pre mnohých bude neskoro...
peklo a nebo skutočne existuje, pre mnohých je to ale neprípustné, museli by sa vzdať svojích hnusných návykov, skorumpovaných životov a prijať poznanie na čo sme vlastne na zemi...
2. samovražda