keď dosiahnem pocit/stav že nechcem umrieť kvôli niekomu ..
mám taký všeobecný ciel .. cítiť sa / mať sa / - príjemne, dobre (šťastne) .. a približovať sa tomuto stavu po každej stránke ..
k tomu patria všetky možné radosti sveta, krása, láska, umenie, milovanie (sa), smiech ... proste prežiť celý svoj život s pocitom spokojnosti na najvyššom možnom stupni ako sa bude dať
Boris nenávidí ľudskú lásku.
Vždy keď sa dvaja ľudia majú radi, a vymieňajú si komplimenty, tak sa objaví Boris.
Nezáleží na tom, či ide o náklonnosť romantickú, či len priateľskú.
Boris nenávidí všetkých!!!
#forcedmeme
TRIVIA: Borisa som vymyslel pár minút dozadu pri sraní.
nemam ciel po ktorom si poviem "mozem umriet, som spokojny" ...wtf? nerozumiem vobec ako take vobec moze niekoho napadnut.
Proste chcem robit to čo ma naplna radostou,naplnat si sny a plany a budem rád....ale vzdy sa najde niečo čo ma ešte urobí stastnym,nikdy nebude take,že "už nemam ciel,mozem umriet"
@jurito nie nie, ale ze keby si umrel a v posmrtnom zivote sa dival na svoj zivot ako na film, ze by si bol spokojny s tym, co si dosiahol a ze si si splnil svoje sny, tak som to myslela : - )
zivot ma opat farby,ja ti to tu uz nebudem zasierat,ty chces asi vaznu odpoved,tu ja nemam,nechce sa mi pisat nieco vazneho...neviem co bude,som lajdak,leňoch,zbytocne...
@disorder ale kdeze, tesia ma taketo odpovede viac, nez vazne. tiez ak chcem daco vazne a zmysluplne vyprodukovat, musim si hladkat imaginarnu briadku tyzden v kuse
@arikado nebol by som spokojny už teraz lebo som porobil vela chyb,vela veci som neurobil a mal som atd. Proste svoj život musim prijat tak ako je,robím chyby,nerobim správne rozhodnutia vzdy lebo až časom sa ukáže čo bolo správne a vtedy to človek nevie. Ja proste život beriem tak ako je a s nadhladom,nerobím si z toho tažku hlavu ako väčšina asi a moc nad tým nefilozofujem.
@jurito uplne chapem, myslim, ze velmi vela ludi to neberie ako sliapanie po schodoch a ked sa dostane hore, uz nema kam ist, ale skor ako more, raz si hore, raz si dole. teraz som to pochopila vdaka tomu, co si napisal : - )
"imaginarna briadka" toto,ze mne sa ani nechce mysliet nad niecim vaznym v poslednej dobe,ja mam pocit akoby som ani nemyslela uz zopar tyzdnov,neviem cim to je,vzdy som bola lenoch,ale len v povinnostiach a teraz celkovo.nic nerobim a netrapim sa,ani z toho,ze som nanic clovek,proste nic....dufam,ze to prejde,najlepsie na tom je,ze ja mam zo seba chaos ked rozmyslam ustavicne nad niecim,sice viem co a ako,ale aj neviem,takze sa snazim nemysliet nad tym,pretoze nechcem mat ten psycho chaos. a akoze mam svoje sny,ale tak si vravim,ci sa neprecenujem ako mnoho ludi,inak ale vzdy som chcela bar,tak ak si splnim,co pochybujem,ine veci,budem mat aj ten bar.vyliala som sa tu,koniec.davam spravu svetu,ze vodka a dzus z tych bielych kvietok co sa neviem ako volaju,je fajn,to je jedno,bazu som myslela,dobre to chuti
mojim primarnym cielom je teraz zarobit si dost penazi na to, aby som si z nich mohol hradit skolne, stravu a ubytovanie na 6 rokov. potom, dostat sa na medicinu a stat sa psychiatrom. skumat, ucit, liecit a byt v tom co najlepsi.
@trdelniiiq pocuvaj sem chcela som zniet drsne... (normalne by som to enanpisla) vazne,ani necitim vodku,nie je dzus ako džús,neopvrhuj mnou,daj si vodku s bazovym dzudsom a zistis,ze mam pravdu,alebo aj nie...kto vie
zarobit si na vlastne byvanie na zapadnom Slovensku bez hypoteky, dlhodoby, kratkodoby zarobit si na vsetko ine, len nie ubytko, gitara, oblecenie, vylety, hry a mnoho veci, ktore udrzia pri zivote, nie som disciplinovany, viem sa zdrzat od zlozvykov, ale po dlhej fobe sa tak ci tak vratim a teda ciel vlastne byvanie je v nedohladne, najma pokial mam predstavu, ze budem byvat sam ma nelaka, to by som musel mat oslavy raz za cas, aby som nesprachnivel, jaaj nie som socialny typ, ale bez ludi sa mi zije tazko, bez mudrych a peknyvh fievcat omnoho viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
len také to ohrané klišé, že chcem byť šťastná.
Až na smrteľnej posteli budem vedieť či sa mi to podarilo
mám taký všeobecný ciel .. cítiť sa / mať sa / - príjemne, dobre (šťastne) .. a približovať sa tomuto stavu po každej stránke ..
k tomu patria všetky možné radosti sveta, krása, láska, umenie, milovanie (sa), smiech ... proste prežiť celý svoj život s pocitom spokojnosti na najvyššom možnom stupni ako sa bude dať
Boris nenávidí ľudskú lásku.
Vždy keď sa dvaja ľudia majú radi, a vymieňajú si komplimenty, tak sa objaví Boris.
Nezáleží na tom, či ide o náklonnosť romantickú, či len priateľskú.
Boris nenávidí všetkých!!!
#forcedmeme
TRIVIA: Borisa som vymyslel pár minút dozadu pri sraní.
Ale vo všeobecnosti proste byť produktívny, pomáhať kde sa dá a tak.
Proste chcem robit to čo ma naplna radostou,naplnat si sny a plany a budem rád....ale vzdy sa najde niečo čo ma ešte urobí stastnym,nikdy nebude take,že "už nemam ciel,mozem umriet"
a precestovat taliansko.