Aj vy máte tak radi bývalú Juhosláviu? Prečo podľa vás majú Slováci tak blízko k Juhoslávií? A ktorý juhoslovanský štát máte najradšej? A v ktorých štátoch ste už boli? A páčilo sa vám tam?
@jantebont vacsina tupcov tu ani nevie ze hovoris o chorvatsku ..... a preco "obluba" ? ... je to hlavne o cene, kto na to ma chodi inde jak do chorvatska
ja ju nemám rada alebo nerada... nemám k nej žiaden vzťah. Raz sme boli v Chorvácku, raz v Čiernej Hore a tým to končí... videla som už aj lepšie krajiny
@stahli Ale až taká obmedzenosť, aby niekto nevedel, čo bola Juhoslávia? Boha, kam ten svet speje, si to nájdi na wikipédii, a nabudúce dávaj v škole pozor!
Chorvátsko mám najradšej je to úžasná krajina, so skvelými ľuďmi, má najkrajšie more, neuveritaľne peknú prírodu (taká nespútaná a prirodzená), a nie je to ďaleko. Nie nadarmo sa hovorí, že slovenské more je v Chorvátsku.
Fakt to tam zbožňujem. Je tam strašne veľa zákutí a zaujímavých miest, len ich treba objaviť. Je fajn niekedy sa ísť len tak prejsť alebo zaplávať si na ostrov oproti, keď je bližšie.
@leilla bola som tam xkrat a zatial som sa nenudila
bola som v Srbsku, Bosne, Chorvátsku a Čiernej Hore. nehorázne túžim ísť do Kosova.
a áno, som naivka, čo si radšej privrie oči, ale snažím sa na tú ich nacionalitu nepozerať. Srbi sú úžasní ľudia, cítim sa s nimi výborne, dokážu zo mňa vytiahnuť všetko slovanské, čo som v sebe zakopala. a Sarajevo je zasa pre mňa jedno z najkrajších miest, v ktorých som kedy bola (a nie je ich málo)
budúci týždeň tam som znova a neviem sa dočkať. Balkán mi učaroval. výborná kuchyňa, srdeční ľudia, hrady, architektúra, zaprdené opustené miesta, cigánske dediny plné temperamentu a neskutočné kusturicovské situácie.
Raz by som sa chcel určite pozrieť na balkán. Plitvické jazerá, riviéra a podobne.
Ale na dovolenku chodím radšej do Talianska. Juhoslovania mi nevyhovujú pre ich príliš vysokú agresivitu a vzťahovačnosť. Bol som so Španielmi, Talianmi, Francúzmi, ale oproti nim sú úplne pokojní, flegmatickí ľudia. Juhoslovania majú omnoho bližšie k Arabom podľa mňa v tomto. Podčiarknuté je to aj tým, že celú históriu bol Balkán jedna vojna v podstate, takže sa naučili byť agresívni a chrániť si "to svoje".
@mia246 ja pochádzám zo srbska narodil som sa v novom sade druhé najváčšie mesto srbska a sú naozaj milý inteligentný dobrosrdečný ludia hvala ti lepa moja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
čiže - nuda.
inac si prave preukazal ze si seres do huby
Toto na teba presné platí:
Kto nepozná minulosť, nechápe prítomnosť a netuší budúcnosť.
Fakt to tam zbožňujem. Je tam strašne veľa zákutí a zaujímavých miest, len ich treba objaviť. Je fajn niekedy sa ísť len tak prejsť alebo zaplávať si na ostrov oproti, keď je bližšie.
@leilla bola som tam xkrat a zatial som sa nenudila
a áno, som naivka, čo si radšej privrie oči, ale snažím sa na tú ich nacionalitu nepozerať. Srbi sú úžasní ľudia, cítim sa s nimi výborne, dokážu zo mňa vytiahnuť všetko slovanské, čo som v sebe zakopala. a Sarajevo je zasa pre mňa jedno z najkrajších miest, v ktorých som kedy bola (a nie je ich málo)
budúci týždeň tam som znova a neviem sa dočkať. Balkán mi učaroval. výborná kuchyňa, srdeční ľudia, hrady, architektúra, zaprdené opustené miesta, cigánske dediny plné temperamentu a neskutočné kusturicovské situácie.
lalala
Ale na dovolenku chodím radšej do Talianska. Juhoslovania mi nevyhovujú pre ich príliš vysokú agresivitu a vzťahovačnosť. Bol som so Španielmi, Talianmi, Francúzmi, ale oproti nim sú úplne pokojní, flegmatickí ľudia. Juhoslovania majú omnoho bližšie k Arabom podľa mňa v tomto. Podčiarknuté je to aj tým, že celú históriu bol Balkán jedna vojna v podstate, takže sa naučili byť agresívni a chrániť si "to svoje".