Pre niekoho možno hlúpa, opakovateľná alebo trápna otázka. Ale aj tak som ju sem dala. Chcem vedieť názor ľudí. Chcem vedieť, čím to vlastne je, že napríklad človek s rovnými vlasmi túži po vlnách, čím to je, že človek s menšou váhou túži pribrať a iný za
@neith74 veď v pohode len som nad tým tak rozmýšľaľa aj dnes všade niečo písané typu : A ako sa stanem z čiernovlásky červenovláska? Ako rýchlo schudnem? A podobne
lebo sme ľudia...a preto nebudeme nikdy spokojný s tým čo máme...stále má totiž niekto viac, ako ja a nás začne zožierať závisť a doslova chtíč všetkého....
Nejde o to, že chceme všetko, čo nemáme. Niekto má kučeravé vlasy a chce rovné. Ale nechce hnedé oči, lebo má modré a také sa mu páčia. Lenže to nevidíš, videla by si to len vtedy, ak by chcel iné..
Je to uplne normálne, že ľudia nie sú na sebe so všetkým spokojní a niečo by radi zmenili.. Máš pravdu, je to trápne -.-
Pretoze predsa nemozes byt spokojna s uplne vsetkym - co by to potom bolo? Ako by si stupala vyssie, ako by si sa niekam vyvijala? Nemyslim, ze chceme ZASADNE to, co nemame a ZASADNE si nevazime veci, ktore uz mame. Iba to, co uz mas, skratka po case vnimas, ako uzavretu vec a hladas si nove ciele. Princip zivota - zhromazdovat to aj tamto a po case tie najprvsie veci stratis/zahodis/nepotrebujes a hladas ZMENU.
veď to, nedá sa mať všetko!...ja by som sa chcel napr. stretnúť s prezidentom najväčšej demokracie, či okupacie USA Obamom a nakopať ho do prdele, za to, že sa nám serie teraz do Poľska a kuje plány proti východu.............filip
svet je zalozeny na neustalej zmene a napredovaní ... clovek je tvor ktory sa prisposobuje prirodzenosti a behu sveta ... ked svet sa meni clovek sa meni tiez a zmena znamena ,,nove veci,, nove veci znamenaju nieco co clovek nema alebo nezazil, nieco nove ... preto tuzi po tom co nema, tuzi po novom ... je to prirodzene ...
@blackrose06 svet je zalozeny na neustalej zmene a napredovaní ... clovek je tvor ktory sa prisposobuje prirodzenosti a behu sveta ... ked svet sa meni clovek sa meni tiez a zmena znamena ,,nove veci,, nove veci znamenaju nieco co clovek nema alebo nezazil, nieco nove ... preto tuzi po tom co nema, tuzi po novom ... je to prirodzene ...
Tak človek sa snaží nejak prirodzene smerovať ku šťastiu a dokonalosti, len časom zabudol nejak ten správny recept a z toho vznikajú ďalšie problémy...
No ambicie su dobre, ak su splnitelne a podla moznosti nie su plytke a prizemne..... Zial mame aj take asi vsetci, ale dolezite je , aby sme vedeli co sa ma uprednostnit.......
Ja osobne si uvedomujem, ked mam niecoho prebytok a nepotrebujem mat este viac.... skor sa podelim s tym, co mam navyse. Moje hranice su konstante , ale mnohoerne.
Cize dosiahnem jednu vec -> som spokojny -> idem na dalsiu inu vec
túžba žiadostivosť mať to čo nemáme a dosahovať čím vyššie a viacej jednoducho ľudstvo prečo by sme sa mali uspokojiť s týmto keď môžem mať viacej..... podla mňa je to celkom prirodzené lebo aj som tiež taká chcem čo nemám a keď to mám tak to pre mňa stratí cenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Je to uplne normálne, že ľudia nie sú na sebe so všetkým spokojní a niečo by radi zmenili.. Máš pravdu, je to trápne -.-
@blackrose06 Nieje to vždy pravda, je do diskutabilné .. Niekto môže byť spokojný s tým čo má, a zároveň chcieť to, čo nemá
, Celé je to relatívne
Ja osobne si uvedomujem, ked mam niecoho prebytok a nepotrebujem mat este viac.... skor sa podelim s tym, co mam navyse. Moje hranice su konstante , ale mnohoerne.
Cize dosiahnem jednu vec -> som spokojny -> idem na dalsiu inu vec