Ja začnem nadávať,lebo ma mama zobudí o trištvrte na šesť aj keď ona vie,že mám budíka na šiestu....OUTCH.... ale niekedy sa prekonáva a nebudí ma...a zase inokedy keď nenadávam tak sa idem prefackať do kúpelky,aby som sa prebrala
otvorim oci - vstanem z postele - idem do kupelky - umyjem sa,obleciem - idem si kupit desiatu do obchodu a pritom vencim psa a potom do skoly ...asi takto to ide kazde rano cez tyzden
no cim ja zacinam rano?: jednym velkym ZIVNUTIM nasledne sa matiahnem v posteli a potom z nej vstanem a davam si pozor akou nohou zacnem den vzdy davam prvu pravu nohu ani neviem preco a potom zamierim do kupelne a potom do kuchyne a zase do kupelne atd...
zacinam myslienkou na nasho Otca, dakujem mu, ze mi dal dozit sa noveho dna a prosim ho, aby mi dal co najviac sil robit co najmenej hluposti a co najviac dobra..
vytackam sa z postele, odtrepem sa dole schodmi, dam si v kuchyni varit vodu,idem na wc, umyjem si zuby, zalejem caj, pridem hore, zapnem net a comp (níekedy dole robim desiatu)..som na nete, obleciem sa, som na nete, idem dole, rozrobim caj, nalejem a bezim na bus
vstanem dám si tepláky 10min na orbitracku +80 brušákov, idem na wc, sprcha, raňajky,ranné spravy na nete, umyjem si zuby, oblečiem sa, nachystám veci do školy, ešte raz idem cikať a bežím na BUS
taky bezny den ked idem aj do skoly (sice teraz velmi do skoly nechodim... ale proste ked chodim):
cca pol hodinu vypinam budiky (mam ich stale nastavenych 5, lebo z vlastnej skusenosti viem, ze ked ich je menej, tak jednoducho nevstanem , zapnem radio, nadavam, ze som zase isla neskoro spat . potom smer kupelna, obleciem sa, spravim zo seba cloveka ... no a to je uz cas kedy by som mala byt niekde na zastavke, ale nie som, takze nestiham. schmatnem tasku, mobil, budnu, nejake tie prachy co mi nasi nechaju a bezim (doslova) na bus .
a tak to ide stale...
Vstanem o trištvrte na šesť - vypnem budík - pôjdem na záchod - umyjem si zuby - tvár - učešem sa - idem sa najesť - oblečiem sa - skontrolujem veci v taške - oblečiem si topánky - dám si na seba kabát - odomknem dvere - zamknem dvere a bežím na bus.
otvorim oci...zatvorim oci...zadriemem...prevalim sa...otvorim oci...zatvorim oci...natiahnem sa...otvorim oci...kukam do plafonu...vstanem...oblecem sa...spravim kavu..umyjem zuby...zapnem radio...vypijem kavu...dam si ranajky ak je co jest...ak nie idem si ulovit mamuta
u mna rano zacina ignorovanim budika alebo aspon pokusom o ignorovanie psa, ktory si zvykol lezat pri mojich nohach, ktore si nasledne nemozem vystriet
idem na wecko,potom sa prezleciem, idem do kuchyne,napijem sa a najem a tak... teda taketo byva moje vstavanie vtedy ked idem do skoly..ked nie noo tak..no ale aj tak to wc je tam vzdy
Ja najprv vypnem budik na mobile na ktory ma upozorni spolubyvajuci. Potom znova zaspim a vstanem 5 min. pred vyuckom (studujem konzervatorium v ziline). Okamzite vstavam a okamzite letim k biciklu, a kym ho nastartujem tak to je polhodina. a plnou rychlostou upalujem do skoly ktoru mam 1 km cesty. Avsak mi to trva cca. 6 min. Po ceste byciklom fajcim, samozrejme si to bez toho neviem predstavit. A tak to ide kazdy den, no stava sa mi velmi casto ze zaspim a vobec ma to netrapi.
kks ludkovia prve nakopavam pc nech ide kympostavim vodu na ginkobilovy caj po ceste k pc zas nastivim kupelnu a idemzaliat caj a idem kvasit pred pc..
zobudí ma budík a potom keď ho vypnem zvoní každých 9 minút /často rozmýšľam prečo práve 9 / a snažím sa ho vypnúť a takto to ide polhodinu a ináč ráno by sa mi nerátalo bez toho ,,úžasného behu na autobus mno hej občas trošku meškám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
popripade honeniim
cca pol hodinu vypinam budiky (mam ich stale nastavenych 5, lebo z vlastnej skusenosti viem, ze ked ich je menej, tak jednoducho nevstanem , zapnem radio, nadavam, ze som zase isla neskoro spat . potom smer kupelna, obleciem sa, spravim zo seba cloveka ... no a to je uz cas kedy by som mala byt niekde na zastavke, ale nie som, takze nestiham. schmatnem tasku, mobil, budnu, nejake tie prachy co mi nasi nechaju a bezim (doslova) na bus .
a tak to ide stale...