asi obsadenie.. mám zopár hercov o ktorých viem že nehrajú v hovadinách.. taktiež mám spoľah v britských a austrálskych filmoch.. a fakt že americký sci.fi film a podobný žáner si neporziem hoc ako dobré recenzia by bola.. kritérii mám hodne...
okrem toho, neorientujem sa ani v nazoroch na film podla toho, kolko recenzentov mu dalo ake hodnotenie..
vezmem priklad z posledneho batmana..mne sa ten film vobec nepacil, ale absolutne, no 96% argumentacie ostatnych ludi bol asi taky, ze: ale ved ty si asi kkt, pretoze vsetci ludia a vsade to hodnotili ako uplne peckovy a najlepsi film..takze tak
Recenzie zásadne nečítam. Keď tak po zhliadnutí filmu, aby som si pozrela názor ostatných.
Inak idem podľa obsadenia, traileru alebo si pozriem niečo úplne náhodne, prípadne ak mi niekto niečo odporučí a viem, že daný človek nepozeráva úplne pičoviny.
filmy si vyberám na základe nejakého stručného popisu, a džonyho a aďkovko a maťkovho odporúčania
prípadne si čeknem percentuálne/hviezdičkové hodnotenie na imdb/čsfd/kinema.sk - ale tí vymenovaní majú vyberaný vkus, takže oni dávajú len 80+ %né tipy
Ja by som mala prestať čítať recenzie, minimálne tie, na ktoré idem do kina, lebo mi to úplne skazí zážitok. Inák nie som normálna, pretože, keď si ku každému filmu prečítam sto recenzií, tak ma ten film ani nezvykne prekvapiť.
Napríklad keď som šla na Brave, strašne som sa bála, že to bude totálny odpad, ale nakoniec som sa tetelila radosťou
hlavne nech je to recenzia od dobrého autora, rozumej takého, ktorý o tom aj niečo vie a nie nejakého pseudointelektuála
väčšinou čítam recenzie až potom, ako si pozriem film, lebo ak niečo pozerám, nepotrebujem byť ovplyvnená názorom niekoho iného, takže pred filmom čítam väčšinou len nejaký popisok o čom ten film je, aký je to žáner a tak
a nemyslím si, že by recenzia mala slúžiť na to, aby navnadila diváka pozrieť si film, na to sú predsa reklamy a všetky promoveci okolo
u mňa je kritérium najmä obsadenie a ešte dej, pozriem si csfd len tak pre zaujímavosť,ale neriadim sa ním. Mám kamarátov čo si nepozrú film,ak to na csfd nemá červenú farbu.. ja mám veľa obľúbených filmov čo sú tam len modré...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nvm o ziadnom serioznom mediu, na ktore by bol v tomto spolah
Emma Stone aj keby hrala v úplnom prepadáku, tak kvôli nej si ho just pozriem
okrem toho, neorientujem sa ani v nazoroch na film podla toho, kolko recenzentov mu dalo ake hodnotenie..
vezmem priklad z posledneho batmana..mne sa ten film vobec nepacil, ale absolutne, no 96% argumentacie ostatnych ludi bol asi taky, ze: ale ved ty si asi kkt, pretoze vsetci ludia a vsade to hodnotili ako uplne peckovy a najlepsi film..takze tak
Inak idem podľa obsadenia, traileru alebo si pozriem niečo úplne náhodne, prípadne ak mi niekto niečo odporučí a viem, že daný človek nepozeráva úplne pičoviny.
filmy si vyberám na základe nejakého stručného popisu, a džonyho a aďkovko a maťkovho odporúčania
prípadne si čeknem percentuálne/hviezdičkové hodnotenie na imdb/čsfd/kinema.sk - ale tí vymenovaní majú vyberaný vkus, takže oni dávajú len 80+ %né tipy
režisér, obsadenie, krajina pôvodu
Len si pozriem trailer a hotovo.
odpovedal mi : nevieš si spraviť vlastný názor ?
takže od vtedy moc recenzie nečítam (na filmy)
Napríklad keď som šla na Brave, strašne som sa bála, že to bude totálny odpad, ale nakoniec som sa tetelila radosťou
Radsej si film pozriem a utvorim si vlastny nazor ako citat nejake subjektivne rozumy
Film vyberám bud podla percent, režisera alebo najlepšie - podla ľudí podobných mne, ktorý vedia poradiť kvalitu.
väčšinou čítam recenzie až potom, ako si pozriem film, lebo ak niečo pozerám, nepotrebujem byť ovplyvnená názorom niekoho iného, takže pred filmom čítam väčšinou len nejaký popisok o čom ten film je, aký je to žáner a tak
a nemyslím si, že by recenzia mala slúžiť na to, aby navnadila diváka pozrieť si film, na to sú predsa reklamy a všetky promoveci okolo