Dokukal som v správach, že Cina potrebuje minuť 10 miliárd dolárov, nemá ich kam dať, a chcu odkupiť od Madarska ornu pôdu a pitnu vodu...
A aj v celej Europe si chcu začať kupovať vsetko... Na Ukrajine maju odkupene uzemie velkosti Belgicka - a vieme vse
Tam nech ich minú na sociálnu starostlivosť. Veď tí dedinčania si radšej doma odrežú nohu s pílkou lebo nemajú na to peniaze aby mohli ísť do nemocnice, alebo množstvo mrzákov čo žobrú na ulici.
@unspoken zeby preto, lebo je realna sanca ze o par rokov USA uplne zbankrotuje a bude tu vladnuť Cina? A vsetci dobre vieme ako to v Cine funguje? -.-
@qwedsayxc co ja viem podla mna svoj zivot riadis ty sam a nie niekto iny...tak tu chvilu co tu stravis si mozes akokolvek sprijemnit a uzit....a nie sa tu montovat do tohto ...ja len hovorim ze je skoda riesit nieco co neovplyvnis..
Mozno sa to ludom neznalym problematiky nezda, ale Cina je pred bankovou krizou, krizou dopytu a kedze si zacinaju coraz viac uveodmovat, ze jedine co im zabezpeci prosperitu je kapitalizmus, tak aj pred krizou politickeho systemu. To len aby niekto zbytocne nenavodzoval dojem, ze Cina je za vodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A skočím z okna...