Takže..napadla ma taká vec, pre začiatočníkov by som urobil blog z cca. 15-20 časťami, kde by som vás naučil hrať celkom obstojne texas hold'em poker. Otázka je, či by to bolo čítané a bol by o to záujem, tak sa chcem spýtať prostredníctvom ankety
@hoperpohroma za prvé je to diskusné forum.. za druhé ked vidím ake zas pišeš pičoviny... jasné že by to mohlo byť aj na viac častí lebo pokial sa nehrá o peniaze a áno aj vtedy sa hrá so zetonmi tak to nieje ani poriadny poker ... vychádzajú časopisy , sú portále o taktike a tam je tých článkov na stovkya človeksa dozvie vždy niečo nové lenže ked vy hráte o nič tak vieš o tom piču a nič si nevymastrovala
@etelnair dakujem, ze si ma pretagol, aspon to nemusim robit sama
nechce sa mi to citat a ani to citat nebudem, kazdy si najde taktiku taku, aka mu vyhovuje, ja osobne som na to clanky nepotrebovala, nechapem, co sa da o tom stale pisat ale ako hovorim, nechce sa mi to pozerat
ako ok, nehram zrovna s profesionalmi, ale byvali spoluziaci neboli ani zaciatocnici a nepotrebovala som na to 50 clankov, aby som ich vsetkych viacnasobne porazila
@hoperpohroma tysi staršne prijebaná... poker je založený na bluffovaní a ako sa môže tak poker , hrať odhadovať psychika ked sa nehrá o skutočné peniaze...
fakt nechápem ako môže byť niekto tak stupidne blbý ako ty ...... to že sa o tom nedajú písať články napíš porfesionalnym hráčom čo sú celosvetovo uznávaný a hraní tejto hry píšu hrubé knihy
@etelnair sme mali aj my spolužiaka na strednej čo mal v zynge 60 melonov a ked sa hralo naživo tak prehral aj peniaze čo mu rodičia dali na školský výlet
@etelnair tak ale niekoho, kto tam ma odohrate desiatky-stovky hodin nemozes ani oznacit za zaciatocnika
praveze to, ze niektori su nepouzitelni a niektorym to proste ide a myslim si, ze ak je niekto sikovny, tak o tom nebude potrebovat precitat 1500 clankov a ak je niekto od prirody lama, co by tie vedomosti z clankov aj tak nevedela nijako aplikovat, tak mu to nepomoze
a ak by bol taky zazraty pokrovy hrac uz, tak by si to nasiel aj bez birdzu
@sugy1 nedá sa na takú idiociu...by som ju chcel vidieť masterovať na full tilte tam si tiež online chodia zahrať profici taky ferguson by ju rozjebal že by ani nevedela čo je pár
@hoperpohroma kazdy kto chce hrat solidne a vyhravat nieco ine nez zynga zetony sa tomu musi venovat hlbsie a nestaci mu jeho sikovnost a to co si sam odskusa, to ze nejake predpoklady pridu vhod je samozrejme ale len tie nestacia urcite, to tak v ramci triedy sa s tym clovek zaobide
bola by si prekvapena kolko maju ktori hraci toho nastudovane a odskusane a nadrvene, to sa nezjavili talenty na sene
@sugy1 stačí ti myslím 10 na googli .. pozrieť si profili , rozhovory hráčov o čom to je a zistíš že ona tu pekné kktiny píše a vlastne už sa tu nemusím ani vyjadriť lebo to zistí každý pokial nieje flysser
@etelnair tak byt nejaka svetova pokrova hracka zas medzi moje ambicie nepaci, stacim si s tym, co mam
ja som myslela, ze tato anketa je pre beznych smrtelnikov, tak sorry, ze som sa vyjadrila, este mozem pouzit ten trapny argument vyssie, ze toto je ale verejne forum a mam pravo na svoj nazor
keby sa chcem tomu venovat profesionalne, asi by som si uz nieco precitala, ale seriozne, kolko birdzakov budu profesionalni pokristi? a keby tuto zakladatel bol tiez, uz davno pise niekam za peniaze, alebo ich rovno vyhrava
@barky Nechcem sa vám miešať do hádky ale zaujímalo by ma že prečo človek ktorý nehral o peniaze,tak poriadny poker nikdy nehral? Princíp hry je rovnaký či ide o peniaze alebo nie Aspoň teda mne sa to zdá divné čo si napísal
@hoperpohroma nikto nevravi o profesionalite, ja by som ti ani nic nepisal ani ten sach tam nespominal ak by si nespomenula to mastrovanie za hodinu a kazdy z nas nevnimal inac pojem vediet nieco hrat, uz sa o tom dalej ani nejak bavit netreba myslim
@yngrytka ehm... kedže hráte viacerí ide o to donutit dalších hráčov zložiť karty... lebo čakame čo všetci dostaneme dokým nepríde 5 a blbko čo má hrozné karty ho posledné zachráni.. alebo zbytočne riskuješ.. ked hráš o peniaze je v tom psychika , bluffuje sa môžeš ty niekoho z ničím donutit zložiť a vyhrať.. si vezmi situaciu som ja mam AK ty mas 25.. na konci stol vyzera takto... nechce sa mi rozpisovat kazdy tah takže 72AJ2 .... zrejme by som ta uz davno donutil zlozit ale kedze sa nehralo ani o real money by ti to bolo jedno a kalkulovat co mam asi ja a na konci ta zachranila dvojka...... mozno nevolim naj priklad ale keby sa hra o skutocne peniaze??? a takto vselijake hry potom vypadajú pribrdzene dúfam že si to na mojom jednoduchom princípe pochopila
preto henta blbka co tu pise sprostosti ze sa na fb zo spoluziakmi stala dobrou kedd hrala o kraviny tak akože hotovo
@etelnair Ja som poker v živote nehrala,tak sa pýtam .Je mi jasné že keď je to o peniazoch tak je to iné,ale prišlo mi divné označiť niekoho,kto nehral o peniaze,že nehral poriadny poker.
@barky Ďakujem za vysvetlenie ale fakt poker hrať neviem,mne skôr išlo o ten princíp
@yngrytka hrať poker o virtuálne peniaze je ako pretekať na počítačovej hre, ísť dvestovkou do zákruty, trikrát sa prevrátiť na strechu a rozjebať celé auto, lebo vieš, že nič sa ti nestane
a keby som ťa posadil do tvojho vlastného auta a išla by si pretekať naozaj, tak by si samozrejme išla trochu ináč - a to je poker o skutočné peniaze
podľa mňa z toho "hračkárskeho" pokru majú hráči len zlé návyky, lebo tam sa hrá niečo úplne iné
a na to, aby niekto povedal, že je vymastrovaný v pokri, tak to musí mať za sebou odohraných niekoľko rokov o skutočné peniaze online/live + naštudovaných dosť veľa článkov/kníh
jo a k otázke: keď sa musíš pýtať na fóre, či máš písať, tak to radšej ani nepíš
poker som sa naučil len tým že som naň pozeral občas sa na niečo spýtal ... behom pol hoďky som ho vedel hrať ... a teraz ho hrám aj na rôznych cash turnajoch v Ma ( všetko samozrejme pomocou samonáuky )
inak ako @hoperpohroma ono povedať, že si sa naučila šach behom polhodinky a masterla to za dve hodiny (lebo si porazila všetkých spolužiakov), znie rovnako zábavne ako to s tým pokrom, čo si sem napísala.
nejde o to, či chceš hrať na profesionálnej úrovni alebo čo. to je úplne desať. ide o ten sebaistý tón, ktorým si zhodnotila, že poker je vlastne jednoduchá hra a načo sa mu venovať hlbšie, poprípade, ak už teda nie je jednoduchý, že ty si asi enfant prodige, ktoré za hodinu zvládne to, čo sa iní učia roky
mám pocit, že väčšina ľudí tu vie akurát tak základy alebo vôbec níč ale ak by ma niekto chcel presvedčiť o opaku nech kľudne napíše nickname a herňu, ja si naňho čas nájdem
@strejdabob ale pretekať na aute a na počítači je rozdiel,jedno je reálne a druhé virtuálne,ja som sa pýtala na hranie pokeru v reáli,len s tým rozdielom,že ide(nejde o peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ja som sa naucila princip za 10 min, masterla som to tak za hodinu a odvtedy som najlepsi triedny pokrovy hrac, aj v minulej triede som bola
mam skorej defenzivnu taktiku, ostatni sa po-all-inuju aj bezo mna
a nemam potrebu znasat tvoje zaparanie, nemam pocit, ze by som sa ta na nieco spytala a ani ma tvoje ustipacne komentare nezaujimaju
preto som tam dodala to, ze som to "masterla za hodinu", lebo je mi jasne, ze nestacia len teoreticke znalosti, ale aj nejake prakticke
a sice nehram poker nejako aktivne, ale mozno 10 hodin hrania za sebou mam a nemyslim si, ze by to bolo nieco, co treba rozpisovat v 10-15 clankoch
ze tam nie je co rozpisovat v 10-15 clankoch? pozri si tuto napriklad
» www.pokerportal.sc/poker-skola/...
mas tam 58 stran clankov kazdy o niecom inom, to masterovanie je trosku vacsia alchymia nez sa ti zda a vzdy je tam o com pisat
nechce sa mi to citat a ani to citat nebudem, kazdy si najde taktiku taku, aka mu vyhovuje, ja osobne som na to clanky nepotrebovala, nechapem, co sa da o tom stale pisat ale ako hovorim, nechce sa mi to pozerat
ako ok, nehram zrovna s profesionalmi, ale byvali spoluziaci neboli ani zaciatocnici a nepotrebovala som na to 50 clankov, aby som ich vsetkych viacnasobne porazila
ako su na tom terajsi spoluziaci, to uz neviem
fakt nechápem ako môže byť niekto tak stupidne blbý ako ty ...... to že sa o tom nedajú písať články napíš porfesionalnym hráčom čo sú celosvetovo uznávaný a hraní tejto hry píšu hrubé knihy
..ak je ovsem zynga poker nejake meritko, tam hadam nehrava nikto kto vie hrat aspon trosku
praveze to, ze niektori su nepouzitelni a niektorym to proste ide a myslim si, ze ak je niekto sikovny, tak o tom nebude potrebovat precitat 1500 clankov a ak je niekto od prirody lama, co by tie vedomosti z clankov aj tak nevedela nijako aplikovat, tak mu to nepomoze
a ak by bol taky zazraty pokrovy hrac uz, tak by si to nasiel aj bez birdzu
ak nehral nikdy o peniaze je to totalny noob a poriadny poker nikdy nehral
normálne som oľutovala, že som znovu klikla na toto fórum
z niektorých hádok akože... wťf? ,)
bola by si prekvapena kolko maju ktori hraci toho nastudovane a odskusane a nadrvene, to sa nezjavili talenty na sene
ja som myslela, ze tato anketa je pre beznych smrtelnikov, tak sorry, ze som sa vyjadrila, este mozem pouzit ten trapny argument vyssie, ze toto je ale verejne forum a mam pravo na svoj nazor
keby sa chcem tomu venovat profesionalne, asi by som si uz nieco precitala, ale seriozne, kolko birdzakov budu profesionalni pokristi? a keby tuto zakladatel bol tiez, uz davno pise niekam za peniaze, alebo ich rovno vyhrava
Chcela by som sa naučiť.
preto henta blbka co tu pise sprostosti ze sa na fb zo spoluziakmi stala dobrou kedd hrala o kraviny tak akože hotovo
@barky Ďakujem za vysvetlenie ale fakt poker hrať neviem,mne skôr išlo o ten princíp
a keby som ťa posadil do tvojho vlastného auta a išla by si pretekať naozaj, tak by si samozrejme išla trochu ináč - a to je poker o skutočné peniaze
podľa mňa z toho "hračkárskeho" pokru majú hráči len zlé návyky, lebo tam sa hrá niečo úplne iné
a na to, aby niekto povedal, že je vymastrovaný v pokri, tak to musí mať za sebou odohraných niekoľko rokov o skutočné peniaze online/live + naštudovaných dosť veľa článkov/kníh
jo a k otázke: keď sa musíš pýtať na fóre, či máš písať, tak to radšej ani nepíš
len kludne napíš niečo či to bdu stáať za to
inak ako @hoperpohroma ono povedať, že si sa naučila šach behom polhodinky a masterla to za dve hodiny (lebo si porazila všetkých spolužiakov), znie rovnako zábavne ako to s tým pokrom, čo si sem napísala.
nejde o to, či chceš hrať na profesionálnej úrovni alebo čo. to je úplne desať. ide o ten sebaistý tón, ktorým si zhodnotila, že poker je vlastne jednoduchá hra a načo sa mu venovať hlbšie, poprípade, ak už teda nie je jednoduchý, že ty si asi enfant prodige, ktoré za hodinu zvládne to, čo sa iní učia roky
potom sa nediv, že ľudia reagujú ako reagujú
A ďalšia vec. Z blogov-tutorialov nikoho hrať nenaučíš (môžeš možno niekoho naučiť používať matematiku pri hre, ale nič viac).