Čítali ste niekto How to kill a mockinbird (Ako zabiť vtáčika) od Harper Lee? Všade na nete viem nájsť len o filme informácie a najradšej by som bol, keby mi niekto vedel povedať, ako sa mu tá kniha páčila a o čom hlavne je.
Treba vyhľadať česky, lebo neviem, či vyšla aj slovensky. Každopádne tu je jedna spoľahlivá stránka, z ktorej ju možno objednať, myslím, že to je reedícia.
@bluepanter tak ako nechapem, kym ti niekto nepovie ze je dobra alebo co tak ju neprecitas? a vobec, ked uz sa dozvies o com to je na co to budes vobec citat este ty?
fakt nerozumiem
a okrem toho...hadam nie je taky problem knihu zase vratit, ked sa ti nebude pacit ci?
Volá sa to To kill a mockingbird. A vážne odporúčam, teda aspoň mne osobne sa páčila. Rieši sa tam súdny spor, černoch je obvinený zo znásilnenia jednej holky a obraňuje ho ujo Atticus, toho mám strašne rada, správny chlap :p
Ak by ťa to naozaj úplne hrozne strašne nudilo, pozri si film, aj ten je dosť guut.
@vegetable tak ale načo mám zabíjať čas s knihou,ktorá je dosť oničom? Musím si prečítať aspoň niečo zo stručného obsahu, aby som vedel, či je to vôbec zaujímavá téma. To platí aj pre filmy...vieš ako strašne ma irituje, keď pozerám nejaký film a do polky sa to stále nerozbehne a ja som zabil čas, čo som mohol pozerať niečo lepšie?
To Kill a Mockingbird je skvela kniha - ja ju mam doma (v anglickom originali), podla mna je to jedna z najlepsich knih vobec... autorka knihy, Harper Lee, bola od detstva kamaratka s Trumanom Capote (jedna z postav v jej knihe je vlastne Truman ako maly chlapec) - a jeho knihy odporucam tiez (Ranajky u Tiffanyho, Chladnokrvne, ...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@krutafunebracka viď. ten link
@vegetable takže mám robiť pokusného králika?
fakt nerozumiem
a okrem toho...hadam nie je taky problem knihu zase vratit, ked sa ti nebude pacit ci?
Ak by ťa to naozaj úplne hrozne strašne nudilo, pozri si film, aj ten je dosť guut.
@hellium ďakujem skúsim