Som si asi pri 10-tich pokusoch myslel, ze to bude fakt nieco huste. Ale vsimni si, ze ak si vyberies hocijake cislo, tak ti vyjde nasobok deviatky. A prave tie cisla maju v tej tabulke rovnaky znak (pricom sa kazdym pokusom menia)
aaaano, vzdy co je napr. vedla 81 to ti napise do toho modreho stvorceka. Takze ked si na to prisla, mozes machrovat ty ze vies predpovedat co pocitac nahodne vyberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Som si asi pri 10-tich pokusoch myslel, ze to bude fakt nieco huste. Ale vsimni si, ze ak si vyberies hocijake cislo, tak ti vyjde nasobok deviatky. A prave tie cisla maju v tej tabulke rovnaky znak (pricom sa kazdym pokusom menia)
JJ, VZDY ti vyjde nasobok deviny,nech das akekolvek cisla...to nie je ziadne umenie hento, sprosty oblb...
Ja tomu úplne ale naozaj úplne nerozumiem.Takže trochu konkrétnejšie.
Chápem že keď si to odpočitam tak výsledok je násobok 9.
ALE!
Ako ten stroj vie ktorý symbol tam ma vložiť?
Najskôr som si vybral symbol bez toho aby som počítal.Len som sa naň zahladeľ a klikol som.Nevybralo ho.
Potom to poprehadzovalo,našiel som tenistý symbol ale teraz som to už počítal a už ho vybralo.
Ja som s toho magor.
Nech si vyberieš hocičo tak to vždy uhádne.
Ja som už vydeľ takéto nachytávky a predpokladám že to nie je nič extra.
Ale ja to asi potrebujem osobytne,lebo som s toho fakt magor.A CHCEM TO VEDIEŤ.