Veľké osobnosti vždy narážali na odpor priemerných ľudí. Priemerná osobnosť nie je schopná rozumieť človeku ktorý odmietol slepo sa držať konvenčných zvyklostí a namiesto toho sa rozhodol vyjadrovať svoj názor odvážne a úprimne.
nikdy by som nepovedala že sa tak dlho budem zamýšľať nad niečim čo napísal troll ako @antifunebracka.. ale začínam mať vážny pocit že tá veta má dosť hlboký zmysel
@subarnica nemyslím, že jeho porekadlo je hodné na zamýšľanie sa do hĺbky.. lebo človek môže vidieť človeka úplne iného než aký v skutočnosti je.... prvý dojem robí veľa, ale neznačí, že je hneď aj pravdivý... človeka treba spoznať hlbšie a nie len pripojiť sa k názoru, ktorý si niekto ustanovil bez toho, aby človeka oslovil a prehodil s ním pár slov... hoci.. musím uznať že antíkov citát nie je na zahodenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Priateľov si drž blízko a nepriateľov ešte bližšie...
Všetko čo sa deje, má svoje opodstatnenie.
Láska, ktorá skončila, nebola láskou...
atď, atď.... neviem síce, kto to povedal/vymyslel, ale súhlasím s tým
It´s better to burn out than to fade away - Kurt Cobain
Albert Einstein
jedine porekadlo, ktorym sa cely zivot riadim
Najkratšia vzdialenosť medzi dvoma ľuďmi je úsmev.
z mojej oblúbenej poviedky :3
SPENCER
"Každý človek, ktorého som v živote poznal a spoznám, ma v niečom predstihuje. A v tom sa môžem od neho učiť."
EMERSON
"Ľudia sú zväčša takí šťastní, ako sa sami rozhodnú."
SHAKESPEARE
"Človeka ani tak nezraňuje to, čo sa mu stane, ako to, aký má k tomu postoj."
MONTAIGNE
„V živote sa treba snažiť o dve veci: prvá – dostať to, čo chceme, a druhá – užiť si to. Iba tí najmúdrejší z ľudí dosiahnu tú druhú.“
SMITH