Ahojte,
aj vam sa stava, ze ked pocujete sami seba sa citite tak hlupo? Aj ked by som neviem ako dobre rozpravala, citim sa tak trapne, tak divne, a pritom neviem, co je na tom? Aj vam sa take deje, ci sa radsej z nahravok nepocuvate?
@anjelik263 ak myslíš počutie nahrávky seba, tak to sa cíti trápne každý (okrem ľudí čo sú na to už silno zvyknutí), pretože ti to proste nepripadá ako tvoj hlas, pretože narozdiel od toho keď sa počuješ "zvnútra" (normálne keď hovoríš a zároveň sa počuješ), tak počuješ aj rezonanciu svojho hlasu o vlastnú lebku a nejaké podobné hovadiny, čo navonok proste počuť nie je.
Ked som sa pocul "prvy" krat tak mi to znelo cudne a trochu aj trapne, proste inak co je zrejme.... ale teraz uz ani nie, uz som si zvykol.... dokonca sa mi stal aj opak- nahraval som taky kratky komentar a uplne sa mi pacil moj hlas ze som si to pustal aky mam krasny hlas
Nepáči sa mi môj hlas. Nepáči je možno slabé slovo.
Momentálne som zachrípnutý a hlas mám hrubší. Už mi bolo spomenuté že zniem krajšie. Ak by ma neškriabalo v krku, dal by som veľa za to aby to tak ostalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
len otázka zvyku, nič viac.
snažím sa nepočúvať seba sa alebo nebrať si ten môj hlas tak osobne
a inak jasne, zvuk co pocujeme ked hovorime je iny, ako ked sa pocujeme z nejakej nahravky. ale vraj mam dobry hlas tak s tym "bojujem" celkom uspesne
mnoho ľudí mi ho pri prvej príležitosti okomentuje a žiaden pozitívny podtext som v tom nikdy nevidel, takže sa mi nepáči asi aj oprávnene
Momentálne som zachrípnutý a hlas mám hrubší. Už mi bolo spomenuté že zniem krajšie. Ak by ma neškriabalo v krku, dal by som veľa za to aby to tak ostalo.